Férfi cipők 2023 őszére – a négy legjobb divattrend

Forrás: ccc.eu/hu -
PR cikk választás lábbeli cipő
A 2023-as őszi divatos férfi cipők kényelmesek, elegánsak, és sok esetben tökéletesen illeszkednek az időtlen trendekbe. Ez nagyszerű hír azoknak a férfiaknak, akik értékelik a minőséget, és nem csak egy szezonra keresnek lábbelit. Milyen modellekre érdemes odafigyelni? Egyértelműen a sneakerek, a chelsea csizmák és a naplopók uralják a trendeket. Fedezd fel 2023 őszének legdivatosabb férfi cipőit, amelyek hamarosan meghódítják a stílusos férfiak ruhatárait.
Forrás: ccc.eu/hu

Milyen férfi cipők divatosak most? Ismerjük az őszi legfontosabb trendeket

Milyen férfi cipők divatosak most? A 2023-as őszi trendek kivételesen nem extravaganciával leptek meg, inkább eleganciával, időtlenséggel és a stílus tudatos megközelítésével. Sok olyan modellt találunk, amelyek sikeresek lesznek az elkövetkező években. A fáma elsősorban a kényelmes és univerzális fehér tornacipőkről és bőr chelsea csizmákról szól, de más divatos férfi cipők is megjelentek a népszerű márkák kollekcióiban: 2023 őszén érdemes a trekking lábbelik, a katonás stílusban működő bakancsok és a masszív talpú fűzős cipők ihlette modellekre fogadni. Találja meg a legdivatosabb férfi cipőket a CCC-nél: https://ccc.eu/hu/ferfi/cipok.

Divatos férfi sneakerek, amelyek különféle változatokkal lepnek meg 2023 őszén

A sneaker cipők a legdivatosabb férfi cipők 2023 őszén. Ha már van fehér adidas tornacipő a repertoárodban, ebben a szezonban viseld. Ezek a minimalista klasszikusok ismét megjelennek a trendekben, és a férfi sportod és utcai ruhák kötelező kiegészítőjévé válnak. Ha az egyszerűség helyett az extravaganciát részesíted előnyben, jó ötlet a divatos férfi sportcipő trekking változatban. Olyan modellekről van szó, amelyek már tavasszal és nyáron is népszerűek voltak, 2023 őszén pedig csak tovább fokozzák a menőséget. Funkcionálisak, rendkívül kényelmesek, városba és kirándulásokra egyaránt alkalmasak.

Forrás: ccc.eu/hu

Uralkodnak a bakancsok

Katonai eredetűek, kényelmesek, 2023 őszén masszív talpat kapnak. Ezek a munkáscipők, azaz a divatos bakancsok, amelyek télen is remekül hordhatók. Akárcsak az alacsony cipőknél, itt is a vastag talp számít, amely karaktert ad a lábbelinek. Érdekes módon nem kell a visszafogott színekre korlátozódni!

Bőr naplopók – mindenki ezt a divatos cipőt szeretné hordani

A bőr cipők, mint a naplopók, nem igényelnek különösebb reklámot. Divatosak 2023 őszén is, hiszen az elegáns stílusok állandó részévé váltak. Az elkövetkező hónapokban válassz lakkbőrből készült modelleket a barna árnyalataiban – csokoládé, fahéj vagy gesztenye színben, de voksolhatsz a fekete, bordó vagy a fehér tónusokra is.

Forrás: ccc.eu/hu

Chelsea csizma, nem csak 2023 őszére

Az ősz jó alkalom arra, hogy elkezdjük a készülődést a közelgő télre. Mit szólnál, ha mindkét évszakban divatos cipőkkel kényeztetnéd magad? Ha ezt a lehetőséget keresed, a választás egyszerű: chelsea csizma. Mindig a klasszikus van a csúcson, azaz a férfi bőr chelsea csizma fekete vagy barna árnyalatban. Nem kell azonban csak az időtlen színekre hagyatkozni, hasonlóan érdekes választásnak bizonyulhatnak a bordó modellek is. Vagy talán azokat a divatos cipőket részesíted előnyben, amelyek jól mutatnak öltönyhöz és farmerhez is? Válassz velúr chelsea csizmát, oldalt mandzsettával és vastagabb talppal!

Amint láthatod, a 2023-as őszi cipők választ adnak a férfiak különféle igényeire. Minden lépésnél fontosnak tartod a kényelmet? Válassz egy sneakert. Inkább az eleganciát és a kényelmet preferálod? Ebben az esetben a naplopó vagy a chelsea csizma a tökéletes számodra. És ez csak a kezdete azoknak a stílusos ajánlatoknak, amelyeket jó áron találhatsz a CCC portálján. Érdemes megismerni a széles szortimentet, amit online és személyes vásárlással egyaránt elérsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.