Meghan Markle újabb nagy dobásra készül - Volt kollégája rejtélyes posztot tett közzé

Forrás: USA Network Media / Photo12 via AFP -
sorozat Meghan Markle Suits Patrick J Adams
Meghan Markle egyik volt színésztársa érdekes bejegyzést tett közzé - arra utalt, az egykori színésznő talán visszatér a sorozatába.

Meghan Markle Harry herceg előtt a Suits főszereplőjeként szerzett magának hírnevet. A sorozat hatalmas sikert aratott, és nemrégiben újra népszerűvé vált, miután felkerült a Netflixre. Most úgy tűnik, valami készülhet Suits háza táján, ugyanis Meghan színésztársa, Patrick J. Adams utalt egy esetleges újraegyesülésre.

Meghan Markle a Suits 5. évadában Forrás: USA Network Media / Photo12 via AFP

Patrick a közösségi médiában egy régi fotót tett közzé Meghanról és a Donna Roberta Paulsent alakító színésznőről a következő szöveggel: „Hiányoznak a barátaim".

A rajongók egyből arra következtettek, hogy valami készül, Patrick következő bejegyzése pedig megerősítette bennük ezt a feltételezést. A színész ezután újabb képcsomagot osztott meg szereplőtársairól, amihez a következőt írta: „Mindegyikük". A rajongók ezután a bejegyzés után egyre biztosabbak abban, hogy valami történni fog, de legalábbis reménykednek.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.