Thomas Markle azt állítja, hiába könyörög Meghan Markle-nek és Harry hercegnek, hogy láthassa unokáit, a pár hajthatatlan. 

Thomas Markle és lánya, Meghan Markle kapcsolata sosem volt felhőtlen, de az egykori színésznő és Harry herceg házassága után nagyon elmérgesedett a viszonyuk. Ez nem is csoda, hiszen Thomas Markle sokszor fordult a lánya ellen az elmúlt években. Most azt kifogásolja a férfi, hogy a pár nem engedi őt az unokák közlébe.

Megszakad a szívem, nagyon ideges vagyok. Kegyetlen dolog megtagadni a nagyszülőktől, hogy láthassák az unokákat" - mondta Thomas Markle, aki az állítása szerint hiába könyörög azért, hogy találkozhasson Lilibettel és Archie-val. A férfi elmondta, ezért Kaliforniában akár be is perelhetné őket, de eddig nem akar elmenni. "Nem tettem semmi rosszat" - mondta még Meghan apja, aki Harry és az egyori színésznő esküvője előtt egy lesifotóssal szövetkezett

Meghan apja, Thomas Markle szeretne találkozni az unokáivalForrás: NORTHFOTO

"Igazán szerető apa vagyok, és ő tudja ezt. Nincs mentség arra, hogy így bánjon velem – nincs mentség arra, hogy így bánjon a nagyszülőkkel" - mondta lányáról az apa, aki azt is hozzátette, nem lát esélyt arra, hogy valaha találkozhasson az unokáival. "Nem hiszem, hogy nyitott a békés megoldásokra" - árulta el Harryről a férfi, aki szeretné, ha megbocsátanának neki, habár úgy gondolja, ő nem tett semmi rosszat. 

"Az emberek börtönbe kerülnek 5 évre, és megbocsátanak nekik. Én nem csináltam semmit" - állítja. Hozzátette, Meghan sokáig élt vele, és most nem ismer rá a saját lányára. "Meg vagyok döbbenve. Ő nem az a személy, akit a lányomként ismertem" - idézi az Express Meghan apját.