Meghan Markle apja kitálalt Harry hercegék kegyetlenségéről: "Erre nincs mentség!"

Forrás: NORTHFOTO -
unoka Thomas Markle Meghan Markle Harry herceg
Thomas Markle azt állítja, hiába könyörög Meghan Markle-nek és Harry hercegnek, hogy láthassa unokáit, a pár hajthatatlan. 

Thomas Markle és lánya, Meghan Markle kapcsolata sosem volt felhőtlen, de az egykori színésznő és Harry herceg házassága után nagyon elmérgesedett a viszonyuk. Ez nem is csoda, hiszen Thomas Markle sokszor fordult a lánya ellen az elmúlt években. Most azt kifogásolja a férfi, hogy a pár nem engedi őt az unokák közlébe.

Megszakad a szívem, nagyon ideges vagyok. Kegyetlen dolog megtagadni a nagyszülőktől, hogy láthassák az unokákat"

Nem tettem semmi rosszat"
egy lesifotóssal szövetkezett

Meghan apja, Thomas Markle szeretne találkozni az unokáival Forrás: NORTHFOTO

"Igazán szerető apa vagyok, és ő tudja ezt. Nincs mentség arra, hogy így bánjon velem – nincs mentség arra, hogy így bánjon a nagyszülőkkel" - mondta lányáról az apa, aki azt is hozzátette, nem lát esélyt arra, hogy valaha találkozhasson az unokáival. "Nem hiszem, hogy nyitott a békés megoldásokra" - árulta el Harryről a férfi, aki szeretné, ha megbocsátanának neki, habár úgy gondolja, ő nem tett semmi rosszat.

"Az emberek börtönbe kerülnek 5 évre, és megbocsátanak nekik. Én nem csináltam semmit" - állítja. Hozzátette, Meghan sokáig élt vele, és most nem ismer rá a saját lányára. "Meg vagyok döbbenve. Ő nem az a személy, akit a lányomként ismertem" - idézi az Express Meghan apját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.