Meghan Markle a tévében szerelmeskedett: Harry herceget kiakasztották a látottak

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Briliáns elmék királyi család Meghan Markle szexjelenet Suits Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokon belül megjelenik Harry herceg életrajzi könyve, mely a Tartalék címet kapta. A herceg ebben kendőzetlen őszinteséggel mesél rokonairól, a családi kapcsolatokról, és persze saját magáról is. Olvashatunk majd arról, hogyan veszítette el szüzességét, és milyen drogot próbált ki fiatalon.

A könyvben sok más mellett arról is mesél, hogy amikor megismerkedett Meghan Markle-lel, elkövetett egy nagy hibát. Harry ugyanis rákeresett az akkor színésznőként ismert kedvese korábbi munkáira. Így talált rá azokra a jelenetekre, melyekben Meghan, pontosabban az általa alakított karakter intim viszonyba kerül egy másik szereplővel.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Erre a Briliáns elmék (Suits) című jogi drámában került sor, ezt pedig egy gyors Google-keresés után megnézhette Harry herceg is. Könyvében bevallja, bárcsak ne tette volna.

– idézte a Blikk a herceg szavait a Daily Mailből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.