Napi horoszkóp 2023. szeptember 30.: a Bikának értékes felismerései lesznek, a Bak ellazul

Forrás: Shutterstock -
asztrológia telihold környezet napi horoszkóp
A szombati napon még érezhetjük a Kos telihold hatását. Pihenjünk, relaxáljunk ma minél többet.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Az égi folyamatok jelzése szerint rövidesen egy lényeges kérdésben döntést kell hoznod. Ha megérkezel ehhez a válaszúthoz, onnantól abban az irányban kell továbbmenned. Emiatt azonban egy pillanatra se legyen benned kétség: jól döntesz, ha a belső hangra figyelsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Szombaton értékes felismeréseid lesznek. Jó lenne, ha ezeket tényleg meg tudnád osztani másokkal. Nemcsak a saját életeddel kapcsolatosan érhetnek villámcsapásszerű felismerések: a másik helyzetében is találhatsz olyan tényezőket, amiket eddig talán figyelmen kívül hagytál.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Neked most arra kell figyelned, hogy le tudj lassítani. Ha hétvégén is azon a fordulatszámon pörögsz, mint hét közben, akkor előbb vagy utóbb teljesen ki fogsz égni. Előzd meg ezt, tarts mértéket a programokban is!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Az elmúlt időszakban talán túlságosan is elfojtottad magadban a saját vágyaidat, és igyekeztél mindenben megfelelni a környezet elvárásainak. Vess ennek véget most és törődj egy kicsit többet önmagaddal! Szombaton lesz rá alkalmad, mindenképp iktass be egy kis pihenőt.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Szombaton lenyűgözöl másokat, és most biztos lehetsz benne, hogy te leszel a társaság középpontja. Neked szükséged van a pozitív visszajelzésekre, és most nem lesz okod a panaszra. Lesz valaki, aki egyenesen el lesz ragadtatva tőled!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ma valaki tanácsot kér tőled: nagy kérdés azonban, hogy tényleg tudni akarja-e az igazságot? És vigyázz, mert a végén elképzelhető, hogy téged tesz felelőssé. Talán jobb, ha inkább nem vállalod a szembesítés feladatát - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.