Unod a reptéri sorban állást? Egy egyszerű trükkel könnyedén lerövidítheted

Forrás: Shutterstock.com -
trükk reptér várakozás
A reptéri sorban állás az utazás egyik legfárasztóbb és legidegtépőbb része. Azonban létezik egy trükk, amelynek segítségével könnyedén lerövidíthetjük a várakozással töltött időt.

Csupán egy egyszerű, de annál hasznosabb pszichológiai trükköt kell alkalmaznunk, amelynek a lényege az, hogy megfigyeljünk, hogy a check-in kapuk után a legtöbb ember milyen irányba fordul.

Tapasztalatok szerint a legtöbb ember jobb oldali irányba veszi az útját, tehát a legtöbben a jobb oldali kapuk felé mennek. Ennek hátterében az állhat, hogy a legtöbb ember jobbkezes.

Hihetetlen dologra bukkantak egy reptéri poggyászban: 29 millió forintot is érhet
Unod a reptéri sorban állást? Egy egyszerű trükkel könnyedén lerövidítheted Forrás: Shutterstock.com

Éppen ezért az Express.co.uk online hírportál egyik szerkesztője kipróbálta a balkezes trükköt, vagyis határozottan a bal oldalon álló kapuk felé indult meg, míg a vele utazó barátja a jobb oldalt választotta - számolt be a Travelo.

Íme a lista azokról a légitársaságokról, amelyek a legtöbb elveszett és megrongálódott bőröndért felelősek

Az első próbálkozásra be is vált a trükk: a bal oldali, rövidebb sor sokkal gyorsabban haladt, mint a jobb oldali. Azonban a csomagok feladásánál már nem igazán számított az irány. Bár a bal oldalon még így is kevesebben várakoztak, mint a jobb oldalon, de egy utazónak nagyobb volt a csomagja a kelleténél, ezért feltartotta az egész sort. Tehát a trükk beválhat abban az esetben, ha nem jön közbe semmilyen fennakadás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.