Soha ne használd a medencei bárokat! - Figyelmeztet egy nő a közösségi médiában

Forrás: Dreamstime -
medence bár TikTok úszóbár
Egy nő a TikTokon figyelmeztetett a medencei bárok veszélyeire. Azt tanácsolja a nyaralóknak, hogy ezeknek a közelébe se menjenek.

A szóban forgó videót már több mint 4 millióan látták. A @twofoodpiggies nevű felhasználó egy 8 másodperces felvételt közzé, amin nyaralók egy medencei bárban iszogatnak.

"Nyaralási tipp, ne tartózkodj egy medencében az úszóbár környékén. Az ittas vendégek itt pisilnek a medencébe!" - hívja fel a figyelmet a nő. „Egy lány, aki a bárban üldögél, nem értette az imént, hogy egyesek miért hagyják el a medencét, hogy vécére menjenek."

Forrás: Dreamstime

Egy kommentelő, aki már vendégeskedett a videón látható szállodában azt írta, hogy be sem tette a lábát a medencébe, mert megfigyelte, hogy azok az emberek, akik egész nap ott iszogatnak, el sem hagyják a vizet.

Néhányan azonban azt írták, ők is ezt csinálják, különben is, a bár környékén, vagy máshol, de mindenki belepisil a medencébe.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.