Nem mindegy, milyen színű fürdőruhát adsz a gyerekre: élet-halál kérdése lehet

medence úszás megelőzés láthatóság fulladás fürdőruha szín
Mielőtt a gyerekeket egyedül vízbe engedjük, a legfontosabb, hogy megszerezzék a szükséges vízbiztonságot, annak érdekében, hogy biztonságosan élvezhessék a pancsolást. Ám a szülő figyelme még ekkor sem lankadhat, hiszen a legbiztosabb úszóval is megtörténhet bármi...

Egy úszásoktató tiktoker édesanya arra hívja fel a figyelmet a mostanra több mint 6 milliós nézettségű videójában, hogy az sem mindegy, milyen színű fürdőruhát adnak a szülők a gyerekeikre.

Ugyanis a medence kékjében a kék színű úszódressz bizony elveszik, így sokkal nehezebb észrevenni, ha a csemete bajban van, pláne, ha a medencét egyszerre többen is használják. Az anya saját lányával készített videón mutatja be, hogy mennyire beleolvad a környzetbe a gyerek, ha kék fürdőruhában játszik a vízben.

@springhill.isr Just dont do it! Why think about which bathing suits for the splash pad? Just buy bright ones!! ☀️☀️ #selfrescue#selfrescueswimming#selfrescueswim#watersafety#drowningpreventionawareness#springhillisd♬ original sound - Spring Hill ISR Nikki Scarnati

A hölgy javaslata, hogy csak élénk színekben küldjük medencébe a gyerekeket, és ezt kommentelők hada is megerősíti, köztük életmentők is, akik tapasztalatból ajánlják a narancs, pink és hasonló, a környezetből kiemelkedő színű dresszek használatát.

A legfontosabb minden egyéb mellett azonban mégis csak a figyelem: gyereket vízben felügyelet nélkül sose hagyjunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.