Anne Hathaway elárulta, minek köszönheti kifogástalan alakját

Forrás: AFP/Valery Hache -
Anne Hathaway színésznő Clooney Foundation For Justice sport
A 40 éves Oscar-díjas színésznő a Clooney Foundation For Justice 2023-as Albie-díjátadóján vett részt a New York-i Közkönyvtárban néhány héttel ezelőtt, ahol egy gyönyörű, vékony derekét kiemelő ruhában mutatkozott. A kifogástalan külsejű Anne Hathaway elárulta, minek köszönheti irigylésre méltó alakját.

A kétgyermekes édesanya a sportra esküszik, ha kifogástalan megjelenésről van szó. Az Oscar-díjas színésznő a reggeli órákban szeret mozogni, egy kis tánccal bemelegít, majd kardió- és erősítő gyakorlatokat végez.

Megállította az időt Anne Hathaway: lépésről lépésre változtatott az életmódján

Elmondta, hogy míg korábban azt hitte, hogy a cél az, hogy vékony legyen, mostanra már tudatosult benne, hogy az erő és az állóképesség mindennél fontosabb - írja a Daily Mail.

Anne Hathaway elárulta, minek köszönheti kifogástalan alakját Forrás: AFP/Valery Hache

„Mindig is azt hittem, hogy az a cél, hogy vékony legyek és ne legyenek rajtam plusz kilók, de ebben a a szakmában még ezeknél is fontosabb, hogy erős legyek"

– mondta, miközben egy évtizeddel ezelőtt a Macskanő szerepére edzett – és ezt a hozzáállást azóta is tartja, most pedig úgy érzi, hogy „erősebb, mint valaha."

Anne Hathaway legújabb fotóján ámulnak a rajongók: egyszerűen nem fog rajta az idő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.