Korábban a busz után sem tudott futni, ma már elismert súlyemelő a hatvanas éveiben járó nő

Forrás: Allison Rodger -
edzőterem Allison Rodger Pure Gym egészség
Allison Rodger, a hatvanas éveiben döntött úgy, hogy életmódot vált, ma már elismert súlyemelő, azt mondja, soha nem késő elkezdeni edzeni és izmot építeni az egészség javítása érdekében.

A 63 éves nő még soha nem érezte magát fittebbnek mint most, a hatvanas éveiben, és azt mondja, hogy simán lépést tart a harmincas éveiben járó edzőterembe látogatók edzettségi szintjével.

Annak ellenére, hogy sportos tinédzser volt, volt idő, amikor a mozgás egyáltalán nem volt része az életének. Bedarálták a mindennapok, munka után sokszor a kanapén kényeztette magát finomságokkal, amelynek meg is lett eredménye.

Forrás: Allison Rodger

Eleinte nem érezte a negatív hatását a mozgáshiánynak, ám hatalmas felismerést adott neki az a pillanat, amikor a busz után kellett futnia, de egy-két lépés után nem bírta tovább.

Ekkor ébredt rá, hogy ideje változtatni, 2019 novemberében csatlakozott egy edzőteremhez, és azóta pedig felbonthatatlan kapcsolatot ápol a sporttal és az egészséges életmóddal.

Sokkoló számok: mutatjuk, mennyit kéne mozognod ahhoz, hogy ledolgozd a nassolnivalókat!

Allison elkezdte a jógát és a súlyemelést, aminek eredményeként aranyat nyert a Pure Gym versenyen, a legfittebb 50 felettiek kategóriájában.

A rendszeres sport nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is változást hozott az életébe, amiért nagyon hálás - írja a Mirror.

Még mindig nem sikerült elérni az álomalakot? 7+1 dolog, amely gátolja a fogyásod

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.