Napi horoszkóp 2023. október 22.: a Halak szinte olvas a másik gondolataiban, a Kosnak is erős megérzése lehet

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
A Nyilas és a Bak pedig inspirációt kaphat. Vasárnap szuper fényszögek segítenek minket. Napi horoszkóp következik a hosszú hétvége második napjára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap a megérzéseid vezessenek valakivel kapcsolatban, aki mézesmázosan, de valószínűleg nem egyenes szándékkal közeledik hozzád. Ne csak a felszínt figyeld, próbáld meglátni az álarc mögött a valódi célt is. Ha így teszel, nem érhet meglepetés az illetővel kapcsolatban.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap egy közeli ismerősöddel, vagy barátoddal történő beszélgetésed során új ötletek fogalmazódhatnak meg, ami azt is eredményezheti, hogy végül valami érdekes dologba foghatsz bele a közeljövőben. Gondolkodj, készíts terveket, vágj bele! Most minden átalakul körülöttünk, változz te is!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Érdekes helyzetbe kerülhetsz vasárnap, és sok lehetséges út közül kell kiválasztanod azt, amelyikkel a legsimábban jutsz el egy célod közelébe. Nehéz döntés lesz, de sokat fog segíteni ebben az intuíciód. Most is működni fog ugyanis az a radar a fejedben, amely gyakran irányt mutat az életed egy fontos pontján.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha sok energiát fordítasz valamire, ami fontos neked, akkor annak az eredménye biztosan meg is fog látszódni. Ma például pont egy ilyen eredmény lehet az, ami bearanyozza a napodat. Mindehhez pedig most talán nem is kell több mint egy gesztus, egy kedves szó.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Mindenben a tökélyre törekszel, de el kellene fogadnod, hogy ez nem mindig jön össze. Sem az emberek, sem a körülmények nem elég tökéletesek ahhoz, hogy minden teljesen a helyén legyen minden. És mindez rád is vonatkozik. Ma elégedj meg azzal, ha valamit „csak" kiválóan sikerül.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha végre sikerülne leküzdened azt a téves kényszert, hogy másoknak megfelelj, akkor sikerül kibontakoztatni azt, amiben te igazán erős vagy. A várva várt dicséretet is akkor fogod elnyerni, ha mersz önmagad lenni.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.