Napi horoszkóp 2023. október 23.: az Oroszlán formában lesz, a Skorpió jókedvű

asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Az Ikrek maradjon ki a felesleges vitákból, a Nyilas újratervezi a napját. Napi horoszkóp következik a hétfői ünnepnapra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn lehet, hogy úgy érzed, kihagytak valaminek a megvitatásából, és a fejed fölött döntöttek. Persze ez nincs így, de azért a legjobb taktika, ha egyelőre csak figyelsz, és csak akkor szólsz bele, ha már teljesen képben vagy.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfő délelőtt egy feszült helyzet, talán személyes konfliktus várhat rád, mégpedig egy olyan emberrel, akit szeretsz és igazán nem szeretnéd megbántani. Ha így van, ne az indulatok vezéreljék a cselekedeteidet. Délutánra helyreáll a béke.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn egy váratlan helyzetben vita törhet ki olyasmiről, amely talán téged nem is igazán érint. Vigyázz hát különösen arra, nehogy belekeveredj a dologba és semmiképpen ne állj egyik oldalra sem. A legjobban akkor jársz, ha messze elkerülöd a csatamezőt!

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2018 fizkes/Shutterstock. No use without permission./Fizkes

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn megnehezíti a döntést, vagy a véleményed kialakítását egy kérdésben az, hogy szinte mindenhonnan egymástól különböző dolgokat hallasz ugyanazzal az üggyel kapcsolatban. Miután nyilvánvalóan nem lehet mindenkinek igaza, hallgass a józan eszedre!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

A hét első napján igazán nagyon formában leszel, szinte szárnyalnak a gondolataid és olyan dolgokat is megláthatsz, megérthetsz magad körül, amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ne lepődj meg hát, ha ma hirtelen választ találsz egy régóta függőben lévő kérdésre.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Néha szükség van arra, hogy a szeretteidnek, barátaidnak egyértelmű jelzéseket adj, és tudasd velük, mennyire fontosak neked, mennyire szeretnek téged. Ma ne feledkezz meg erről, mert van a közeledben valaki, akinek most nagy szüksége van erre az egyértelmű pozitív visszajelzésre.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.