Végre bepillanthatunk Michael Schumacher életebe egy új dokumentumfilmnek köszönhetően

Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Mark Thompson -
dokumentumfilm család Michael Schumacher évforduló
Kevés részletet osztott meg a család Michael Schumacher állapotáról a 2013-ban bekövetkezett síbalesete óta. Egy új dokumentumfilmek köszönhetően talán most megtudhatjuk, milyen állapotba is van a legendás F1-pilóta.

Új dokumentumfilm készül Michael Schumacherről tíz évvel a tragikus balesete után. Az 54 éves F1-es pilóta - aki Lewis Hamiltonnal holtversenyben a sportág történetének legsikeresebb versenyzője - nem mutatkozott azóta, hogy 2013-ban a francia Alpokban síelés közben elesett, és koponyasérülést szenvedett. Schumacher családja, és a hozzájuk nagyon közel álló Jean Todt úgy döntöttek, nem adnak tájékoztatást az állapotáról.

Új dokumentumfilm készül Michael Schumacherről Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Mark Thompson

Egy új dokumentumfilm azonban új részletekkel szolgálhat a pilóta állapotáról, akit 9 évvel ezelőtt fokozatosan ébresztettek fel a mesterséges kómából - írja a Daily Star. Az 5 részes sorozatot Schumacher hazájában, Németországban vetítik decemberben, az ARD csatorna készíti. Utoljára két éve láthattunk Schumacherről filmet a Netflixen, annak főszereplője a felesége, Corinna volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.