Retteg Corinna Schumacher: most kitudódhat, amit eddig féltve őriztek Michaelről

Corinna Schumacher család Michael Schumacher titok
Közel 10 éve, hogy Michael Schumachert súlyos síbaleset érte. Időnként felröppennek pletykák az állapotáról és a kezelésével kapcsolatban, de a család soha, még a hétszeres világbajnok életéről készült filmben sem mondta el, milyen állapotban van a pilóta. Corinna Schumacher azonban most nem teljesen nyugodt, attól tart, hogy 24 éves fia, Mick kedvese, Laila Hasanovic elárulhatja azt, amit eddig féltve őriztek. 

Gyönyürű fiatal lány rabolta el Mick Schumacher szívét: Laila Hasanovic. Ez önmagában nem is lenne probléma, ám a szépség nagyon aktív a közösségi médiában és influenszerként a magánélete történéseit is megosztja a követőivel. Az InTouch úgy tudja, a család fél, hogy Michael állapotának részletei is kiderülhetnek.

Az is lehet persze, hogy a rettegés alaptalan, de az is igaz, hogy a lány a minap egy gyűrűvel az ujján pózolt, ami azonnal fel is vetette az eljegyzés lehetőségét. Így Laila is a szűk család része lesz hamarosan és olyan információk birtokába juthat, amelyet eddig csak Michael legközvetlenebb hozzátartozói tudhattak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.