Az Ikreket kivételes lehetőség találja meg, amivel mindenképpen élniük kell, a Rákok pedig nagyon mebántanak valakit. Napi horoszkóp következik a keddre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden a Kos egy olyan témában kutatkodik, ami mindig is lenyűgözte, és felettébb érdekes dolgokra bukkan, hatalmas lázba jön a felfedezéstől. Erős jele ez annak, hogy érdemes a témával tovább foglalkoznia, mert a megszerezett tudás később még hasznára lehet. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Bika mindig is igyekezett jól bánni a pénzzel, de azért ügyelt arra is, hogy a spórolás mellett a szórakozásra is jusson. Kedden hatalmas ötlete támad a pénzügyekkel kapcsolatban, melőtt azonban bármibe beleugrik, alaposan tájékozódjon! 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az Ikreket kedden megtalálja egy kivételes lehetőség. Véletlenek nincsenek, minden okkal történik, így mindenképpen kezdenie kell ezzel valamit. 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Feszültséggel teli nap elé néznek a Rákok, komoly vita alakulhat ki egy ártatlan megjegyzésből. A jegy szülötteinek figyelmesebbnek, érzékenyebbnek kell lennie. Nem mindenki viseli jól, ha a nyers őszinteséggel találkozik. 

A többi csillajegy napi horoszkópját itt olvashatod!