Napi horoszkóp 2023. november 23.: A Kos támogató lesz, a Rák észrevétlen marad

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp időjárás közérzet
Vannak olyan jegyek, akik energikusan kezdik csütörtököt, mások azonban úgy érzik, hogy még fel sem keltek, máris a legszívesebben visszafeküdnének. Nos, nézzük, kiből válnak holnapra energiabombák! Napi horoszkópunk következik. 

Lassan itt az igazi tél, és az időjárás változása több jegy közérzetére is rányomja a bélyegét. Sokak szerint a nyári jegyek azok, akik a legkevésbé bírják a hideget, de ez nem feltétlenül igaz. A Bak és a Halak például nehézségek elé nézhet csütörtökön, a Szűznek döntenie kell egy fontos ügyben, az Oroszlánok azonban optimistán nézhetnek a jövőben

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Valaki a segítségedre szorulhat és neked el kell döntened, hogy a saját sürgős feladataiddal törődsz, vagy pedig mindent félretéve megpróbálod támogatni őt. Nehéz döntés lehet számodra mindez, mivel nehezen mondasz nemet az illetőnek.


Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol azzal éred el a legnagyobb sikert, ha lélekben erős vagy és mindezt meg is tudod mutatni. Lépj fel határozottan, mutasd meg, mire vagy képes és ne bizonytalanodj el egy pillanatra sem.

Feszültségekkel teli nap lesz a csütörtök, néhány jegyet különösen igénybe vesznek a mostani bolygóállások Forrás: Thinkstock


Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön lehet hogy el fogsz gondolkodni azon, hogy vajon létezik-e telepátia. Akár többször is előfordulhat ugyanis, hogy amire gondolsz, vagy amit érzel, megvalósul. Ha például eszedbe jut valaki, egyszer csak pittyen a telefonod, és üzenetet kapsz tőle.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön nagyon letörhet, ha úgy érzed, nem, sikerült megmutatni valakinek, mire vagy képes, nem veszik észre a tehetségedet és hiába igyekszel, mintha ez rejtve maradna mások szeme előtt. Ez nem valószínű azonban, hogy így van. Légy egy kicsit türelmes, hamarosan megérkezik a pozitív visszacsatolás is.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.