Napi horoszkóp 2023. november 26.: vasárnap már minden jegy érzi a hétfői telihold hatásait

Forrás: Shutterstock/Lia Koltyrina -
asztrológia telihold napi horoszkóp horoszkóp
A hétfői telihold a vasárnapunkra már alaposan rányomja a bélyegét. Ennek ellnére igyekezzünk kikapcsolódni, a hétfő ugyanis nem várt feszültségeket, vitákat hozhat. Napi horoszkóp következik. 

Bár a hétfő nem sok jóval kecsegtet, ma még csak vasárnap van: éld meg a pillanatot és próbálj arra koncentrálni, ami örömmel tölt el. Az ország némelyik területán esik a hó, kirándulj egy nagyot, vagy sétál egy pohár forró csokival, teával vagy forralt borral a karácsonyi vásárban. Ha úgy döntesz, hogy otthon maradsz, most ne a házimunkára fókuszálj: olvass, filmezz. Ha már a mai napod úgy alakul, hogy konfrontálódnod kell, állj ki magadért, ne hagyd, hogy egy kézmozdulattal lesöpörjenek az asztalról.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap valami közbejön, és utólag módosítanod kell egy terveden, mivel időközben megváltoztak a külső körülmények. Persze senki sem örül, ha ilyen van, de azért igyekezz jó képet vágni a dologhoz. Szerencsére a fejedben most is cikáznak a jobbnál jobb alternatívák.

Az sem baj, ha a vasárnapot lustálkodással töltöd. Forrás: Shutterstock/Lia Koltyrina

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap bizony igazságtalanság érhet, amikor valaki indokolatlanul megbánt, vagy olyasmit követel rajtad, amit nem tudsz, vagy nem szeretnél teljesíteni. Nem kell hagynod, hogy így legyen. Állj ki magadért és határozottan utasítsd vissza a vádakat.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Néha egy kedves gesztus tényleg mindennél többet ér. Ma felébred benned a vágy arra, hogy tegyél valamit, amit soha nem felejt el a másik. Lehet ez egy különleges étel, vagy ajándék, de akár az is, hogy elmondod neki, mennyire fontos számodra. Ikrek havi horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.