Müller Péter: Az életet vádoljuk szerencsétlen sorsunkért

Forrás: Shutterstock -
csalódás veszteség Müller Péter sors
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Más dolog „belenyugodni" valami csapásba, veszteségbe, halálba, csalódásba, válásba – és más dolog „beletörődni". A magyar nyelv csodálatos. Az első esetben megértettük a sorsunkat, és nyugodtak leszünk, de második esetben lelkünk összetört, mert nem értettünk meg semmit se.

Forrás: Shutterstock

És innen kezdve beteg, törött lélekkel élünk, mert nem értettük meg sorsunk akaratát, vagyis önmagunkat, és másokat, vagy az életet vádoljuk szerencsétlen sorsunkért. Ez a látszólag könnyebb út. A szeretet, ha önző, magát teszi tönkre és a környezetét.

Müller Péter korábban megjelent írásait itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.