152 centiméteres férfi mellett találta meg a boldogságot a 182 centi magas Lizzy

boldogság James Hitchens magasság Lizzy Groombridge
A 29 éves cornwalli 182 centi magas Lizzy Groombridge-nek korábban nagyon nehéz dolga volt a férfiakkal. Volt, aki nem engedte meg neki, hogy magassarkút viseljen, mást pedig egyszerűen csak frusztrált a magassága. Végül azonban rátalált a szerelem, párja 30 centivel alacsonyabb nála, és ez egyiküket sem zavarja. 

Lizzy Groombridge és a 30 éves James Hitchens a Tinderen találtak egymásra. A férfi 152 centi, és azt állítja nem zavarja, hogy Lizzy sokkal magasabb nála, holott ő az első nála magasabb nő, akivel randizott.

A közösségimédia-menedzserként dolgozó Lizzy eleinte furán érezte magát James mellett, élt benne a társadalmi elvárás, hogy a férfinak kell magasabbnak lennie, de mára ezen túllépett. Úgy véli, a magasság csak egyetlen tényező, és nem a méretei miatt szeretjük a másikat. Elmondása szerint korábban az is bántotta, ha valaki túl magasnak találta és nem engedte neki, hogy magassarkút hordjon, de az is zavarta, ha valakinek épp a magassága miatt tetszett meg.

„A genetikának köszönhetem a magasságomat, a dédszüleim magasak voltak" – mondta Lizzy és hozzátette, nem a magassága a legfontosabb tulajdonsága. Arról is beszélt, hogy az iskolában sokat gúnyolták, égimeszelőnek, karónak nevezték.

Lizzy elmondta, mivel ruhát és fehérneműt is nehezen talál magának, most saját kollekción dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.