Napi horoszkóp 2023. december 10.: A Bikák pihennének, az Ikrek felpörögnek

Forrás: Shutterstock/Chinnapong -
advent napi horoszkóp bolygókapcsolat
Advent második vasárnapján feszült bolygókapcsolatok lesznek az égen. Vannak, akiket ez érzékenyebbé, másokat zsörtölődőssé tesz, de ennek ellenére próbáljuk meg élvezni az ünnepi készülődést. Napi horoszkóp következik. 

Ne gondold azt, hogy te soha nem pihenhetsz. Ha úgy érzed, sok a tennivalód, advent második vasárnapján nyugodtan engedd el magad és foglalkozz azzal, ami igazán jólesik. A Bikáknak legfőképpen erre lesz igényük, az Ikrek azonban új lendületet kapnak, hogy folytassák az ajándékok beszerzését. A Vízöntő bajba kerülhet, ha nem tud lakatot tenni a szájára, a Halak pedig jobb, ha beleérzőképességükkel közelítenek mások felé.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap egy családtag okozhat meglepetést neked, amelynek köszönhetően gyökeresen változik meg a véleményed róla. Mégpedig jó értelemben. Rá kell jönnöd, vannak előítéletek, amikkel érdemes mielőbb leszámolnod.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Legszívesebben vasárnap ki sem mozdulnál, mert úgy érzed, most kell átgondolnod a teendőket. Ez már advent második vasárnapja, miért is ne tehetnéd meg? Habár rengeteg a teendő, de nincs semmi olyan, ami nem várhatna még néhány napot.

Ha arra van szükséged, nyugodtan pihenj advent második vasárnapján. Forrás: Shutterstock/Chinnapong

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap végre új lendülettel fogsz hozzá a karácsonyi előkészületeknek. Kipihented magad, és van is kedved bíbelődni a díszítéssel, vagy ajándék-beszerzőkörútra indulni. Sőt most kimondottan ez tölt fel. Jó ötleteid lesznek bronzvasárnap.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valaki megpróbálhatja kihasználni a jóhiszeműségedet. Talán azt állítja, hogy jó pénzért megoldja a problémát helyetted. Az a helyzet, hogy saját magad tudod a legjobban rendezni a dolgaidat, bármit is állítson ez az ember.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvadhatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.