Leonardo DiCaprio összejöhetett Kate Moss húgával

Forrás: Northfoto, AFP -
lottie moss randi Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio titokban Kate Moss húgával randizgat. Lottie 24 évvel fiatalabb a filmsztárnál. A dolog pikantériáját az adja, hogy Leo pont 30 évvel ezelőtt Kate Moss pasija volt.

A 49 éves színészt és a 25 éves Lottie-t nemrég ugyanazon a helyen látták bulizni. Szemtanúk szerint egyértelmű volt, hogy nagyon közel állnak egymáshoz. Azóta pedig egy titkos londoni vacsorán is lefotózták őket, bár mindent megtettek, hogy inkognitóban maradjanak. A Daily Mail azt írja, hogy hajnalig beszélgettek, és a vacsora utáni reggelen is együtt látták őket.

Lottie Moss, Leonardo diCaprio Forrás: Northfoto, AFP

„Egyértelmű, hogy Leonardo és Lottie vonzódnak egymáshoz. Egészen hajnalig beszélgettek és kuncogtak. A korai órákban hagyták el a klubot, jól érezték magukat együtt" - mondta a lapnak a forrás.

DiCapriót a nyáron még a szintén nagyon fiatal Vittoria Cerettivel hozták össze, Lottie pedig az angol Love Island egyik szereplőjével, Adam Collarddal járt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.