Leonardo DiCapriót újabb modellel hozták hírbe: ez a lány is csak 28 éves

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
Neelam Gill randi Leonardo DiCaprio pletyka
Leonardo DiCaprio a legújabb pletykák szerint a 28 éves Neelam Gill modellel randizik: Saint-Tropez utcáin látták őket együtt. 

Leonardo DiCapriót az elmúlt hónapokban több hírességgel hozták hírbe, köztük a 28 éves Maya Jama színész-műsorvezetővel, de Gigi Hadid modellel is. A legújabb pletykák szerint pedig Neelam Gill modellel találkozgat a színész, de legalábbis lencsevégre kapták őket Saint-Tropez utcáin. Nem voltak egyedül, ugyanis velük volt Tobey Maguire is.

Leonardo DiCapriót újabb nővel hozták hírbe Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A párost többször látták már együtt különböző rendezvényeken, de romantikus kötődésüket még nem ismerték el. Ez a tengerparti kirándulásuk azonban fokozta a róluk szóló pletykákat, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a színész milyen különleges vonzalmat táplál a modellek iránt.

Más források szerint azonban a modell nem Leonardo DiCaprióval randizik, hanem annak barátjával, Tobey Maguire színésszel, ugyanis a hármast korábban is látták együtt vacsorázni Párizsban - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.