Konzervnyitás mesterfokon: így használd jól a konzervnyitót

Forrás: Shutterstock -
megoldás módszer konzervnyitás TikTok Problem Solved
Időnként mindenki használ konzerveket. Ha valami gyors ételre van szükség, a konzervnyitó után nyúl, majd bosszankodik, mert már megint nem sikerült úgy kinyitnia a fémdobozt, hogy anélkül tudná leszedni a tetejét, hogy ne kelljen az ételből kihorgásznia azt. 

Ennek oka, hogy nem jól használjuk a konzervnyitót. Legalábbis így volt ez eddig. Ám, annak, aki megnézi a TikTok Problem Solved csatornájára feltöltött videót, mostantól gyerekjáték lesz a konzervnyitás.

Az 1,3 millió követővel rendelkező csatorna mindennapi problémákra nyújt egyszerű, de nagyszerű megoldást. A konzervnyitásról készült videót 156 ezren lájkolták, ami azt sugallja, hogy rengetegen nem tudják, hogyan kell jól használni a nyitót.

A jó megoldás a videó szerint az, ha a konzervnyitót a fémdoboz oldalán használják, ahelyett, hogy a hagyományos módszerrel átszúrják vele a fémdoboz tetejét. Ezzel a módszerrel nagyobb tető keletkezik, amely így nem esik bele az ételbe — írja a Mirror.

@problemsolved You might be using your can opener wrong. Here are a few tricks to help make can opening a bit easier. #kitchenhacks#problemsolved#lifehack♬ Peace - Official Sound Studio

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.