Rosszul tisztítjuk a WC-t és emiatt a tisztítószereket is pazaroljuk

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Kira_Yan/Shutterstock. No use without permission./Kira_Yan -
tanácsok módszer tisztítószer wc tisztítás
A vécé tisztítása az egyik legrosszabb háztartási munka, és úgy tűnik, mindannyian rosszul csináljuk. Arról nem is beszélve, hogy közben drága termékeket pazarolunk el.

Senki sem élvezi, hogy a WC fölé térdelve kell súrolni a mocskos foltokat - de a tisztítási feladatok elhagyása csúnya vízkőlerakódást és baktériumok elszaporodását okozhatja. A legtöbb WC-tisztító és fehérítőszer ferde fúvókával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a fertőtlenítőszert a WC-csésze körül eloszlassuk.

Kiderült azonban, hogy mindeddig rosszul tisztítottuk a WC-t, és közben drága tisztítószereket pazaroltunk el.

Egy új, vírusként terjedő life hack bemutatta, hogy mi is lehet a hiba. Az embereknek megoszlottak a erről véleményeik.

A NYT Wirecutter TikTok-csatorna lenyűgöző, 89 500 követőre tett szert termékértékeléseivel és praktikus tippjeivel. Egy nemrég készült videóban azt mutatták be, hogy a WC-be fehérítőt önteni nem a leghatékonyabb módszer – derült ki a Mirror cikkéből.

Nem mindegy, hogy hogyan tisztítjuk a WC-t Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Kira_Yan/Shutterstock. No use without permission./Kira_Yan

Sokan azonban elvetették a tippet azzal érvelve, hogy a WC-tisztítószer gyakran koncentrált, és vízzel hígítandó.

@wirecutter Here’s the best way to clean your toilet. #learnontiktok#lifehacks#fypシ#wirecutter#nyt#fypシ#cleaningtiktok#cleaning♬ Lofi - Domknowz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.