Heti szerelmi horoszkóp 2024. január 13-19.: a Rák most jobban figyeljen oda a partnerére, mert ha nem teszi, megteszi valaki más

Forrás: Shutterstock -
asztrológia szerelmi horoszkóp párkapcsolat heti szerelmi horoszkóp
Konfliktusok, vita, bosszúság, nézeteltérés. A következő napokban a párkapcsolatok nehéz időszakon mennek át. Ha lehetséges, érdemes nyugodtnak maradni, a dolgok szép lassan rendeződnek majd. Heti szerelmi horoszkóp követezik. 

A Kos és a párja felváltva mtiválják egymást, a szingli Bika ne most szombaton menjen randira, mert csalódás lesz a vége. Az Ikreket a pénzügyek nyomasztják, a Rák most jobban figyeljen oda a partnerére, mert ha nem teszi, megteszi valaki más. Az Oroszlán marakodás helyett inkább a közös tervekre összpontosítson, a szingli Szűz, ne várja a sült galambot, cselekedjen. a párkapcsolatban élő Márleg számára eljön az otthonteremtés ideje: álmok helyett ideje a tettek mezejére lépni, a Skorpió figyeljen arra, hogy az illúziók helyett a tények, a konkrétumok, a gyakorlatiasság domináljon. A Nyilas töltsön minőségi időt a kedvesével, a Bak a születésnapi időszaka elmúlásán búsulhat. A szingli Vízöntő ne most menjen társaságba, a Halak összeesküvés-elméletek között próbál kiigazodni.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Döcögős eddig a január, igaz? Próbáltok lelkesedni, álmodozni, tervezgetni, de hol az egyik, hol a másik legyint, mert reménytelennek érzi a dolgot. A hét során téged is kell támogatni, de te szerdán lelket önthetsz a párodba. Nem baj, sőt direkt jó, ha felváltva motiváljátok egymást. Mindezt szeretettel, türelemmel, derűsen tegyétek.

Szingli Kos

Még mindig az önanalizálásnál tartasz. A hétvégéd azzal megy el, hogy keresed magadban a hibát. Ugye, tudod, ez nem visz előre? Inkább keress vidám társaságot, vidám programot! És ne az ismerkedés legyen a fő célod! A hét során egyre jobban leszel testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt. A szerda lesz a legszuperebb napod. Élvezd és használd ki!

Jobb, ha most kerüljük a vitákat. Forrás: Shutterstock

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A kedvesed megijedhet, ha bosszankodással töltöd a következő napokat. Jobb esetben tehetetlennek, rosszabb esetben hibásnak érzi magát. Vigyázz, ne tegyél rá ilyen terhet! Úgy tűnik, csak csütörtöktől kerülsz jobb lelki állapotba. Addig nem lesz könnyű derűsen látnod a jelent és a jövőt. Pedig a pozitív hozzáállás neked is mindenkinek jobb lenne.

Szingli Bika

Szombaton ne menj randira, mert azt szinte biztosan kudarcként éled meg. Kellemetlen égi jelek szerint a hét elején sem kedvezőek még ehhez a bolygóállások. Folyton kritikus véleményt mondasz a másikról vagy önmagadról. És ez akkor is látszik/hallatszik, ha nem mondod ki. Csütörtöktől ki leszel cserélve, és helyére billen benned a kritikusság is a normális szintre.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Hétvégén kivételesen a szerelmed lesz a rugalmasabb. Ha jót akarsz magadnak, utánozd őt! Hétfőtől a pénz beosztása okozhat fejfájást. Kezded unni, hogy folyton számolgatni kell. Tavaly év végén is ezt kellett tenned, és az idei év is ezzel indul. A bolygóállások szerint most a szerelmed ebben is ügyesebb nálad. Kövesd a példáját, fogd vissza költekezést!

Szingli Ikrek

Valld be őszintén, hogy bárki bármit mond neked, meghallgatod, de utána úgyis azt teszed, amit eredetileg helyesnek gondoltál. Vagyis mész a saját fejed után. Eleged van abból, hogy mások bölcs tanácsokkal lássanak el. A bolygók sem azt javasolják, hogy változtass ezen, hanem azt, hogy maradjon nyitva szemed és a füled. Szerencsére te ebben nagyon jó vagy...

A többi jegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.