Új társ a hétköznapokban: Huawei MatePad

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A változó világban a sokat tudó, bárhol elővehető eszközök segíthetnek, amilyen a Huawei tabletje.

Ahogy jön a tavasz, és nyílik a világ, sokan indulnak kifelé - de akkor mi lesz az otthoni irodával, a kapcsolattartással, a távoktatással, és persze a digitális szórakozással?

Forrás: Huawei

Épp az ilyen élethelyzetekre tökéletes a Huawei MatePad 10.4 - a könnyű és vékony, de mégis sokat tudó eszköz, amely, ha akarjuk, megbízható munkatárs, kreatív tanulási segéd és persze a filmek, zenék és a közösségi szolgáltatások központja is egyben. A súly miatt nem kell aggódnunk, az eszköz fél kilónál is könnyebb, a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően pedig jó ideig nem is kell töltő után néznünk.

Forrás: Huawei

A színgazdag, kontrasztos, 2K felbontású kijelzőn több alkalmazás is elfér egymás mellett, így nagyon könnyen lehet akár komplex feladatokat is végezni. A tablet kompatibilis a Huawei M-Pencil érintőceruzájának 2. generációjával, így kézírással is jegyzetelhetünk, javíthatunk dokumentumokat vagy terveket skiccelhetünk papír nélkül. A tablethez ráadásul külső billentyűzetet is csatolhatunk.

Forrás: Huawei

Munkában és tanulásban segít az is, hogy a MatePad 10.4 kiválóan együttműködik más eszközökkel: Huawei mobilokkal azonnal összekapcsolódik, a MateBook D sorozat laptopjai pedig második kijelzőként használhatják.

Forrás: Huawei

Szóval jöhet a tavasz és maradhat a távmunka, a digitális szórakozás és a kapcsolattartás nem zárják ki egymást, ha a segédünk egy stílusos, vékony és könnyű, de mégis sokat tudó tablet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.