Csoda összetevőkből állította össze legújabb termékcsaládját a Ziaja

C B3 Vitamin c vitamin termékcsalád bőrápolás
Aki tudatosan ápolja a bőrét és kiemelt figyelmet fordít a bőrápolásra, annak bizonyára nem kell bemutatni a niacinamid és a C-vitamint jótékony hatásait. A Ziaja legújabb termékcsaládjának fő összetevői ezek, amelyek célja az intenzív bőrélénkítés és a hosszan tartó, sugárzó bőr megteremtése.

Niacinamid, egy igazi vitaminbomba

A niacinamid egy olyan vízben oldódó B3-vitamin forma, amely elengedhetetlen a bőr számára. Egy sokoldalú hatással rendelkező molekula, amely mélyen behatol a bőrbe, ahol támogatja annak természetes védőfunkcióját, hidratál és láthatóan összehúzza a tág pórusokat. Ezen felül csökkentheti a finom vonalakat, ráncokat, a pigmenfoltokat és a bőr elszíneződéseit. Pattanások, kipirosodás ellen is kiváló megoldás. Egy szóval egy igazi nagyágyú, amit könnyedén be lehet építeni a napi bőrápolási rutinba.

Forrás: Ziaja

C-vitamin, az igazi Jolly Joker

A C-vitamin (aszkorbinsav) egy másik rendkívül hasznos és hatékony összetevő a bőrápolásban. Számos jótékony hatással rendelkezik, valamint kiegészítheti más bőrápolási összetevők, például a niacinamid hatásait is. Erős antioxidáns tulajdonsága segít az oxidatív stressz elleni küzdelemben. Továbbá segíthet csökkenteni a ráncokat és finom vonalakat, valamint fokozhatja a bőr rugalmasságát és feszességét. A C-vitamin fontos szerepet játszik a kollagén termelésben, amely az egyik fő összetevője a bőrnek. Ennek köszönhetően segíthet a bőr rugalmasságának és feszességének fenntartásában.

Az új termékcsalád

A termékek összetétele rendkívül koncentrált vitaminokat tartalmaz, köztük a niacinamidot, valamint a C, E, B5 és B6 vitaminokat. Az aktív hatóanyagok gondoskodnak a bőr hidratálásáról, fiatalos megjelenéséről és az antioxidáns védelemről, minden bőrtípus számára. Az exkluzív választék 8 vegán kozmetikumot kínál, amely segít az intenzív bőrélénkítés és hosszan tartó, sugárzó bőr megteremtésében.

Csoda összetevőkből állította össze legújabb termékcsaládját a Ziaja Forrás: Ziaja

A termékek a legújabb „flash effect" trend szerint lettek kifejlesztve, amely rövid, pár lépcsős rituálékon alapul és gyorsan élénkíti a bőrt. Ezek a rituálék ideálisak azoknak, akik rohanó életmódot élnek, és kevés időt tudnak fordítani a bőrápolásra.

A vegán, magas indexű natúr kozmetikumok a száraz, érett, regenerálódásra és ragyogásra szoruló bőrre, valamint a zsíros, fénytelen és fáradt bőrre ajánlottak. Segít az öregedés első jeleinek és a menstruációs ciklus alatt jelentkező bőrproblémák kezelésében.

A Ziaja legújabb termékcsaládjában található kozmetikumok segítségével a reggeli és az esti rutinunk könnyedén összeállítható.

Forrás: Ziaja

 

Reggeli rutin

 

A reggelt érdemes a C.B3 Vitamin niacinamid arctisztító géljével indítani, hogy megszabadítsuk a bőrünket a szennyeződésektől. Ezt követően a C.B3 Vitamin niacinamid aktív arcszérumból tegyük fel az arcunkra, ez egy könnyű textúrájú termék, amely vitamint és természetes eredetű peptideket és bőrsimító komplexet tartalmaz. Majd befejezésképpen jöhet a C.B3 Vitamin niacinamid frissítő reggeli arckrém, ami energetizáló és hidratáló vitaminokat tartalmaz. Revitalizálja, kisimítja és hidratálja a bőrfelszínt.

 

Esti rutin

 

Egy fáradt, hosszú nap után a legfontosabb az alapos tisztítás, hogy eltávolítsuk a napi szennyeződéseket és a sminket. Először használjuk a C.B3 Vitamin niacinamid arctisztító gélt, majd a még alaposabb tisztítás érdekében a C.B3 Vitamin niacinamid bőrradír gélből egy borsónyit masszírozzunk bele az arcunkba. Ez gyengéden tisztítja és hámlasztja az elhalt hámsejteket. Ezt követheti a C.B3 Vitamin niacinamid hámlasztó arctonikja, ami az alapos tisztítás mellett kisimítja és revitalizálja a bőrt. A rutin következő lépéseként a C.B3 Vitamin niacinamid arctonik spray-ből fújjunk az arcunkra, ez segít tonizálni a bőr felületét. Majd utolsó lépésként a C.B3 Vitamin niacinamid éjszakai arckrémmel hidratáljuk a bőrünket.

Forrás: Ziaja

A jól megérdemelt esti zuhany vagy egy forró fürdő után pedig nem maradhat el a C.B3 Vitamin niacinamid testápoló balzsamának használata, amely intenzíven hidratálja és simítja a bőr felső rétegét. Csökkenti a száraz bőr érdességét és puha tapintásúvá varázsolja a bőrt.

 

A természetet és a modern tudományokat ötvöző Ziaja legújabb C.B3 multivitaminos termékcsaládját keresd a drogériákban, hipermarketekben, valamint a Ziaja Neked üzletekben és a ziajashop.hu weboldalon!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.