Még egy Barátok közt szereplőről kiderült, csodás teste van - Ez ám a kockahas!

Barátok közt Solti Ádám kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tátott szájjal csodálhatta mindenki Solti Ádám fotóját a Facebookon. Izmos kockahasat villantott a sármos színész. 

Józan László már megmutatta, milyen egy tökéletesen kidolgozott férfitest. Azóta folyamatosan ámuldozunk kockahasas fényképein. Kiderült, nem ő az egyetlen a Barátok közt férfijai közül, aki szívesen látogatja az edzőtermet. Solti Ádám, a sorozat szívtiprója olyan hasizmokat mutatott, hogy wow!

"Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy soha nem lehet kockás hasam mert nem vagyok olyan alkat. Elég önfejű típus vagyok és nem hagytam magam, kitartóan edzettem továbbra is és szerintem alakul az eredménye. Nagyon köszönöm azoknak, akik támogattak és azoknak talán még inkább, akik nem. Ők adták a legtöbb motivációt." írja fényképe alá.

Csak így tovább, Ádám!

Forrás: Facebook/ Solti Ádám

A BMI a múlté - Számold ki BMR segítségével, mennyit ehetszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150525-szamold-ki-bmr-segitsegevel-mennyit-ehetsz.htmlA BMI testtömegindex nem a legkorszerűbb mutató arra, hogy kiszámold, megfelelő-e a súlyod a testmagasságodhoz képest. Végre itt a BMR, ami valósabb képet mutat!Ez Zsír!--Kipróbáltuk: tollaslabdahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150526-kiprobaltuk-tollaslabda-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a tollaslabda kerül terítékre.Ez Zsír!ThinkstockMicsoda test! Bódi Sylvi hihetetlenül szexihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150526-bodi-sylvi-modell-bombaformaban-pucsitott-kerek-popsit-es-tokeletes-vadlit-villantott.htmlBódi Sylvi megmutatta, hogy milyen a tökéletes popsi és vádli – a fotó magáért beszél.Ez Zsír!--Megvillantotta bájait Gáspár Győző – Zavarba ejtő bejegyzés, zavarba ejtő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150523-gaspar-gyozo-az-rtl-klub-egykori-sztarja-elmondja-hogy-milyen-egy-igazi-ferfi-es-alsonadragos-fotot.htmlIgencsak pikáns képpel rukkolt elő az egykori showman, és egy különös bejegyzéssel is kedveskedett rajongóinak a Facebook-oldalán.Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huMeglepő tények! 10 étel, amit tilos hűtőben tartanihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150522-ezeket-az-eteleket-tilos-hutoben-tartani.htmlAz általános vélekedés szerint az az étel, amit hűtőbe teszünk, sokkal tovább friss marad. Ez azonban nem mindig van így. Sőt, egyenesen rosszat is tehetünk azzal, ha egy-egy élelmiszert a hűtőben tárolunk.Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: Pump!http://www.life.hu/ez-zsir/20150521-kiprobaltuk-pump-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a Pump! kerül terítékre.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.