Friss fotó: Gáspár Bea fantasztikusan néz ki - Éveket letagadhat!

Fotó: TV2 -
fiatalosság Gáspár Győző Ez Zsír! Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég nem láttuk Bea asszonyt, aki a legújabb fotóján csodásabban fest, mint valaha, pedig láthatóan nem műtermi képről van szó.

Úgy tűnik, Gáspár Győző úgy döntött, ő lesz a családjuk hírmondója. Mint ahogy arról hírt adtunk, ebből még konfliktus is származott, hiszen éppen most akadt ki nagyobbik lánya, Evelin a róla megjelent újságcikkek miatt.

Forrás: Facebook / Gáspár Győző

Győzike viszont rendületlenül posztol a családjáról, mst éppen Bea asszonyról tett közzé egy fotót, amin Bea csinosabb, mint valaha. A haja szőkés, az alakja karcsúbb, az arcvonásai pedig kisimultabbnak tűnnek, mint amikor a show-t forgatták annak idején. Egy szívhezszóló üzenetet is hozzáfűzött Győzike a képhez: "A legfontosabb, amit egy apa tehet a gyermekeiért, hogy szereti az anyjukat" - írta a megható sorokat a lenyűgöző fotó mellé.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.