Melyik magyar celebnő a legszexibb bikiniben? Megmutatjuk!

bikini celeb bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az szinte már nem is ember, aki nem mutatta meg magát az internet népének legalább egy-két bikinis fotón. A celebek egészen biztosan így gondolják, hiszen idén nyáron is hemzsegnek a közösségi oldalak a bikinis szelfiktől, szexi képektől. Ezért nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk, ki hogy áll a bikinialakkal idén nyáron. Hogy igazságos legyen a verseny, sorozatunk első részében azok a celebnők kaptak helyet, akik modellkednek, a szépségükből élnek, vagy köztudottan sokat foglalkoznak azzal, hogy tökéletes legyen az alakjuk. 

Horváth Éva igazi sellőlány; hol valami egzotikus helyen pihen, hogy egy fővárosi strandon mutatja meg az egészséges életmód és az edzés eredményét.

Forrás: Facebook/Horváth Éva

Zimány Linda modellkedik, szépségversenyeket nyert, így természetes, hogy folyamatosan formában van. ITT megmutattuk, hogyan pezsgőfürdőzött nemrég, ITT pedig azt, hogyan fesztiválozott, de a bikinialak mindent visz.

Forrás: Instagram/ZimanyLinda

Dukai Regina sem panaszkodhat: a modell nemrég Görögországban süttette a hasát, ott készült ez a fotó is.

Forrás: Instagram/DukaiRegina

Bódi Sylvi Srí Lankán szörfözött, aztán jöttek a Maldív-szigetek. A modell igazi sportos csaj, és biztos, hogy a hullámok lovaglásának is köszönheti szuper alakját.

Forrás: Instagram/BodiSylvi

Debreczeni Zitáról egy fotózáson készült ez az elég szexi kép. A fotós, modell hihetetlenül karcsú, remek formában van – talán a szerelem teszi ezt vele?

Forrás: Instagram/DerbreczeniZita

Kulcsár Edina sem maradhat ki a jóból – a világ második legszebb lánya természtesen bikiniben is csodaszép.

Forrás: Instagram/KulcsárEdina

Voksán Virág sosem fél megmutatni bájait – így napfürdőzik a DJ.

Forrás: Facebook / Voksán Virág

Vajna Timi bikinialakját ezen a képen tudtuk a leginkább szemügyre venni.

Forrás: Instagram/VajnaTimi

Sarka Katáról azóta több bikinis fotó is készült, a mi kedvencünk azonban az, amit a Maldív-szigeteken lőttek róla még januárban. Ilyen popsit akarunk azóta is!

Melyik magyar celebnő a legszexibb bikiniben? Megmutatjuk! Forrás: Instagram/SarkaKata

Hódi Pamela remekül visszanyerte a szülés előtti alakját – erre itt a bizonyíték!

Forrás: Instagram/HodiPamela

Weisz Fanni is megmutatta nőies, karcsú idomait.

Forrás: Facebook / Weisz Fanni

Iszak Esztiről jó pár bikinis fotó készült idén nyáron. Ez nem véletlen, Eszti ugyanis az egyik nagy bikinimárka nagykövete. Nekünk kedvenc, nem profi képünk róla ez a cuki meggyes-bikinis szösszenet.

Forrás: Instagram/IszakEszti

Ki a legszebb bikiniben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.