Görög Zita végtelen combokat villantott - A látványtól hasra estünk

Forrás: Facebook/Görög Zita -
modell Görög Zita miniruha tökéletes alak láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuper szexi lábakat villantott a modell, akinek alakja két gyermek után is olyan, mintha húszéves lenne.

Görög Zita egy fotózás kedvéért extra rövid miniruhában pompázott. A lélegzetünk pedig elállt, olyan jól nézett ki a modell, akinek lábait bármikor elfogadnánk a magassarkú álomcipellővel együtt.

Forrás: Facebook/Görög Zita

Tévés főnök Görög Zita szerelme

Görög Zita már gyerekeinek is bemutatta új szerelmét, a befolyásos, sármos televízióst. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Rita Ora bikinialakjára nincsenek szavak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150804-rita-ora-enekesno-szexi-bikinialakot-villantott-egy-yachton.htmlA 24 éves énekesnő hihetetlen formában van, dögös bikinialakját ezúttal egy jachton villantotta meg, igazán szexi pózban. Ez Zsír!AFPMicsoda test! El sem hinnéd, hogy a modell két hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-abbey-clancy-29-eves-brit-modell-ket-honappal-a-szules-utan-bikiniben-fotozkodott.htmlHihetetlen formában van Abbey Clancy, brit modell, akit két hónappal második gyermeke születése után fotóztak bikiniben. Ez a test megér egy misét! Ez Zsír!OrigoKezdi visszanyerni régi alakját a kerekded sztár - Bikinis fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150726-jessica-simpson-enekesno-kezdi-visszanyerni-alakjat.htmlJessica Simpson énekes-színésznő terhességei után jókora súlyfelesleggel küzdött, most azonban úgy tűnik, végleg leszámolt a pluszkilókkal. Ez Zsír!OrigoEjha! Hódi Pamela hihetetlenül dögös bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150721-hodi-pamela-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlRemek formában van Hódi Pamela, aki egy különleges módszernek köszönheti tökéletes alakját, amit meg is mutatott egy dögös bikiniben. Ez Zsír!Origo"Szeretem a hurkáimat" - Demi Lovato szexi képpel tett vallomásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-demi-lovato-amerikai-enekesno-bevallotta-szereti-a-hurkait.htmlA botrányhős énekesnőnek, aki néhány évvel ezelőtt még bulimiájáról vallott, mára úgy tűnik, sikerült megbarátkoznia alkatával. Ez Zsír!OrigoA nap képe: fürdőruhában villantotta meg idomait a kerekded színésznő http://www.life.hu/ez-zsir/20150720-rebel-wilson-hollywoodi-szineszno-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlRebel Wilson már többször nyilatkozott arról, mennyire elégedett kerekded formájával, melyet legutóbb fürdőruhában tett közszemlére. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.