mozgás gerincjóga jóga gerinc alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a gerincjóga kerül terítékre. 

Mivel ennek a sportnak többféle válfaja van, itt volt az ideje annak, hogy egy újabbat teszteljek a saját bőrömön, ezúttal a gerincjóga került górcső alá.

Fotó: Németh Balázs

A jógát több dolog miatt kedvelem, az egyik ok – ami banálisnak tűnhet – az, hogy végig mezítláb vagyunk az óra során. Sokkal jobb és kényelmesebb így csinálni a gyakorlatokat, mint ha sportcipőben ugrándoznánk.

Fotó: Németh Balázs

Sokszor hallani ezt-azt a jógáról, miszerint guruk művelik, vagy éppen már túl divatos lett, ráadásul minden bokorban teremnek már jógaoktatók. Tény, hogy érdemes alaposan utánajárni, hogy kihez megyünk el edzeni – ez mondjuk minden sport esetében igaz. Kedves olvasóm, ne félj a jógától, hiszen ha elmész, nem leszel semmilyen woodoo áldozata!

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.