Demi Lovato megszabadult súlyfeleslegétől

Forrás:Instagram/Demi Lovato -
fogyás Demi Lovato test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő büszkén mutatta meg rajongóinak tökéletes testét. A  sztár ma már teljesen elégedett azzal, amivel a természet megajándékozta.

Demi Lovato nem fél megmutatni testét teljes valójában. A sztár ma már dögös fehérneműben is bátran pózol, de nem volt ez mindig így. Sokáig küzdött bulimiával és súlyfeleslegével is, ám ez már mind a múlté. Mindenféle utómunka nélkül is büszkén mutatja meg tökéletes alakját.

Forrás:Instagram/Demi Lovato

Deminek sikerült megszabadulnia a hurkáitól, így elégedetten és magabiztosan áll ki a kamerák elé akár teljesen csupaszon is.

Kiderült Jennifer Lopez tökéletes alakjának titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20160119-ezt-a-dietat-koveti-jennifer-lopez-a-tokeletes-alakert.htmlAz énekesnő személyi edzője elárulta, hogyan tartja magát formában a latin díva. Szigorú és jól átgondolt diétát követ! Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Aquawallgymhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-kiprobaltuk-aquawallgym-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal az Aquawallgym kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockKakikapszulával fogyna Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-nyertes-zsuzsa-szineszno-ha-elhizna-kiprobalna-a-kakikapszulat-ami-segit-a-fogyasban.htmlA színésznő semmitől sem riadna vissza, ha a pluszkilóktól kellene megszabadulnia. Ez Zsír!--Zabpehely másként: három fűszer, amivel nagyon feldobhatod http://www.life.hu/ez-zsir/20160118-zabpehely-maskent-3-fuszer-amivel-nagyon-feldobhatod.htmlKevés finomabb, gyorsabb és táplálóbb reggeli van a zabkásánál, ami pedig különösen jó benne, az az, hogy abszolút szabadon variálható, mivel ízesíted. Vannak klasszikus, mindenki által kedvelt fűszerek, amikkel nagyjából minden zabkása működik, de sosem késő új recepteket megtanulni: íme, három fűszer, ami garantáltan még finomabbá teszi a tökéletes reggelit! Ez Zsír!--Több mint 30 kilót hízott 4 hónap alatt Kris Jennerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-kris-jenner-valosagshow-sztar-bikinis-fotoja-kiszivargott-36-kilot-hizott.htmlA K mint Kardashian sztárja a hírek szerint lányai segítségét kérte, hogyan adja le pluszkilóit. Ez Zsír!--"Imádom az úszógumimat!" - Vetkőzős szelfivel ünnepli telt idomait Mar Ortiz valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-mar-ortiz-valosagshow-sztar-szelfivel-unnepelte-telt-idomait-es-az-uszogumijat.htmlA Big Woman: Big Love sztárja közösségi oldalán mutatta meg követőinek, mennyire büszke formáira, és esze ágában sincs lefogyni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.