dinamika ellenállás élsport alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a DBands kerül terítékre! 

A DBands egy térd fölé csatolható, orvosi szilikonnal megerősített pánt, amely elöl és hátul egy-egy gumikötéllel kapcsolja össze a két lábat. Az eszközt kezdetben az élsportban használták a gyorsaság, a dinamika és a robbanékonyság fejlesztésére, azonban hamar rájöttek, hogy alakformáló hatása elkerülhetetlen: kiválóan alkalmas a kritikus területek (comb-has-popsi) formázására.

Forrás: Balazs Nemeth Photography

A DBands a mozgásláncba beépülve együtt mozog a felhasználóval, így a tér bármely pontjába történő elmozdulás során mindig részt vesz a munkában, nem csúszik el – szemben a lábra húzható egyszerűbb gumiszalagos ellenállásokkal.

Forrás: Balazs Nemeth Photography

Nagyon jól használható más funkcionális eszközökkel együtt (például TRX), ezáltal új szintre emelhető az edzések intenzitása és hatása.

Forrás: Balazs Nemeth Photography

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer,
kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.