Egy túlsúlyos nő élete: Bikinit akart, de megalázták

Forrás: Thinkstock -
vásárlás túlsúly bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molett alkata miatt aláztak meg egy nőt fürdőruha vásárlás közben, ám Jessica egy magabiztos mosollyal pontot tett a történet végére, ráadásul pénztárcájának súlya sem csökkent jelentősen, mivel az incidens után Jessica kedvezményt kapott az üzletben.

A 24 éves, Brightonban élő lány, Jessica Portelli eredetileg fürdőruhát keresett, és egy bikinire esett a választása. Mielőtt azonban felpróbálta volna, egy másik vásárló úgy érezte, hogy feltétlenül meg kell osztania a véleményét a nővel.

„Nem vagy te túl kövér, hogy ilyeneket viselj?”

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A rosszindulatú megjegyzés hallatán a 46-48-as méretű ruhákat viselő lány csak kacagott, majd egy remek ötlete támadt. Felpróbálta a bikinit, szelfizett párat,

a fotókat pedig megosztotta a Facebookon.

A kép mellé azt írta, hogy nem szokta magát mutogatni, de az őt ért atrocitás után úgy érezte, hogy magabiztos nőként ki kell állnia a pozitív testkép mellett. Szerinte sokkal vonzóbb egy önbizalomtól és kilóktól duzzadó nő, mint egy állandóan szorongó 34-es méretű.

Forrás: Facebook / Jessica Portelli

A poszt rengeteg pozitív kommentet kapott és több, mint 1300-an osztották meg. Mindemellett a bolt alkalmazottai is kiálltak a lány mellett, sőt! A kellemetlenség miatt még kedvezményt is kapott a bikini árából - számolt be a Daily Mail.

Ez zsír!


Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.