Rengeteget fogyott az X-Factor győztese, Alexandra Burke

Forrás: AFP -
Alexandra Burke X-Faktor fotó fogyás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves sztár csúnyán meghízott a 2013-as győzelme után. Most úgy tűnik, újra összeszedte magát, és hat hónap alatt közel három méretet csökkent a ruhamérete. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a brit X-Factor győztese kissé elengedte magát a verseny után, és jó pár kiló felesleget szedett fel. Bár így is rengeteg fellépése és koncertje volt, a ruhaválasztásnál bizony sokszor nem vehette fel azt, amit igazán szeretne.

Ilyen volt Alexandra Burke még 2013-ban Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Walsh/X17online.Com

Ekkor döntötte el, hogy lemond a cukros ételekről és kemény fogyókúrába kezd - írja a Mirror.

Mostanra újra visszanyerte régi alakját Forrás: Instagram/alexandramusic

"Mióta lefogytam, a szerelem is rám talált. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Amikor a barátom készített rólam egy képet a közös nyaralásunkon, és megláttam magam a fotón teljesen ledöbbentem. Nem vettem észre, hogy szinte "leolvadtak" rólam a kilók. Hetente háromszor edzem és egészségesen étkezem. Az életem most lett teljes" - nyilatkozta a sztár.

Önök elégedettek a tükörképükkel? Ha nem, vegyenek példát Cserpes Lauráról! Aki ugyan nem felel meg a 34-es konfekcióméretnek, mégis elégedett az alakjával. Miért ne tenné? Kihozza magából a maximumot: rendszeresen edz és tudatosan étkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.