A bombázó 60 éves nagyi elárulta az örök fiatalság titkát

Forrás: Rhian Allen -
nagymama alak fiatalság test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután blogger lánya megosztott Eryl Jonesról egy bikinis fotót, százak ámultak el a nagymama alakja láttán, aki elárulta, mit tesz azért, hogy ilyen jó formában maradjon.

Nem plasztikai műtétekkel érte el Eryl Jones, hogy 60 évesen is mutatkozhasson bikiniben. A fotója láttán mindenki biztos lehet abban, hogy a kor csak egy szám, a nagymama pedig örömmel árulta el, hogy mi is az ő titka.

Forrás: Rhian Allen

Eryl Jones egyébként egy egyszerű nyugdíjas, aki aktív éveiben szociális munkásként dolgozott. Szinte meghatódott a rengeteg pozitív visszajelzéstől, amit a feltöltött fotója után kapott, így megosztotta mindenkivel, hogy milyen elveket követ ő az életben.

Forrás: Rhian Allen

“Nem vagyok teljesen vegetáriánus, de nagyon szeretem a zöldségeket és a gyümölcsöket, többnyire azokat fogyasztom, viszont a tenger gyümölcseit sem vetem meg” - mondta a nagyi, hozzátette, hogy két bűnös élvezete van. Az egyik az étcsokoládé, amiről semmi pénzért nem tudna lemondani, valamint naponta megiszik egy pohár vörösbort is, és nem feledkezik meg a napvédő krémől sem - írja a Daily Mail.

Újabb remek érv, hogy kisbabával is lehet sportolni. Sőt, mi több, a kangatraining során nem csak a mama, de a baba is jól szórakozik. A gyakorlatok alatt a hordozóban szemlélődik. Az órák után pedig a többi sporttársával barátkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.