Cseke Katinka: "Hihetetlen, hogy egy fogyás mennyire át tudja alakítani az ember életét"

Forrás: TV2 -
diéta fogyás Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre vékonyabb, egyre boldogabb, egyre többen nézik meg az utcán és nem csak azért, mert híres. Cseke Katinka fogyókúrája megváltoztatta az egész életét. Már csak egy szerető társra vágyik. 

"Várom a nagy őt, az igaz szerelmet, aki egy nap biztosan betoppan az életembe. Nem mondtam le az igaz érzelmekről és arról, hogy egyszer majd én is megtalálom azt, akivel tökéletes lesz az összhang. Ennek ellenére természetesen jól érzem magam egyedül is, hiszen nem vagyok magányos! A lányom, a barátaim és a munkám maximálisan kitöltik az életemet, de ez nem jelenti azt, hogy a képbe ne férne bele még egy férfi társasága is. Nem üldözöm a szerelmet, nem görcsölök rá, egyszerűen hagyom, hogy történjenek körülöttem a dolgok, én pedig minden percét élvezem. Nemsokára az egyik barátnőmmel utazom el egy kicsit pihenni, utána pedig a lányommal, Pannával bevesszük Olaszországot" - mesélte.

Katinka egykor A Nagy duettben Forrás: TV2

"Minden nőnek jólesik, ha megdicsérik, és én sem vagyok kivétel! Örülök, ha bókolnak, vagy megnéznek az utcán, és szerencsére ez egyre gyakrabban fordul elő az utóbbi időben. Látom az embereken, hogy máshogy néznek rám, vonzónak tartanak, valószínűleg ennek az az oka, hogy nagyobb az önbizalmam, és így a kisugárzásom is megváltozott.

Hihetetlen, hogy egy fogyás mennyire át tudja alakítani az ember életét"

– magyarázta Katinka a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.