Hátizsákjában mindig ott van a műszíve motorja - Így edz a 26 éves testépítő

szívizom testépítő műszív transzplantáció edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő, szívszorító és egyben példadértékű, amit a hartfordi fiatalember, Andrew Jones tesz. Egy veleszületett szívbetegség miatt műszívvel él, amelynek motorját mindig magával kell hordania, de az edzéseit nem adta fel. Hátizsákja, amelyben a szívmotor pedig minden alkalommal ott lóg rajta a súlyemelésnél.

A Muscle&Fitness nevű oldal ismerette meg a nagyközönséggel a srácot, aki az edzéseiről az Instagramra is rendszeresen posztol képeket. A 26 éves testépítőnél 2012-ben diagnosztizáltak veleszületett szívbetegséget, amely a szívizmok fokozatos elhalásával jár. Jones most donorra vár, de addig is egy pacemakert és egy műszívet ültetnek be a testébe, ugyanis a gyengeségtől már járni is alig bírt.

4 hónapot feküdt az intenzív osztályon, később ismét elkezdett edzeni: műszívvel. A fiú kitartása bámulatos, jelenleg a transzplantációs lista élén van, donorra vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.