Döbbenet! Így fogyott le 150 kilót a túlsúlyos férfi

Forrás: Instagram/possiblipat -
séta fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akárhogy dobott le évek alatt 150 kilót Pasquale "Pat" Brocco. 

Az arizónai Pasquale "Pat" Brocco, aki most már "Possible Pat" -nek nevezi magát, 3 évvel ezelőtt kezdett új életet: akkor közölték vele az orvosok, hogy a súlya 274 kiló, a vérnyomása és a koleszterinszintje pedig emiatt nagyon magas, így gyakorlatilag veszélyben van az élete. A férfi ekkor döntött a változás mellett.

Forrás: Instagram/possiblipat

"A gyomrom lent lógott a combjaimnál, melleim is lifegtek, gusztustalan voltam" - vallotta a férfi, aki különleges dologra szánta el magát: bármikor éhséget érzett, elsétált a tőle egy mérföldre lévő szupermarketbe, és vissza. Naponta háromszor megtette ezt a távot, többet sétált, mint életében bármikor. Ennek meg is lett az eredménye: 90 kilótól szabadult meg.

A következő lépés az edzőterem és az új étrend volt: a 31 éves férfi sportolni kezdett, és a napi 11 ezres kalóriabevitelt 2250-re csökkentette. Hitt a változásban, és mindenféle műtét nélkül, 3 év alatt el is érte célját: lefogyta magáról gyakorlatilag az összes súlyfelesleget.

Hogy mi volt a titka? Állandóan csak a célja lebegett a szeme előtt, és akármi történt, hitt abban, hogy meg fogja tudni valósítani álmát. Mára Pasquale 124 kiló lett, Instagram oldalát 90.000 ember követi, akiket nap mint nap ösztönöz posztjaival.

Lássuk, mi a titok: Így étkezik a Kardashian-Jenner famíliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-a-kardashian-es-a-jenner-csalad-elarulta-mit-es-hogyan-eszik.htmlHogyan tudott szupernőiesre fogyni a szülés után Kim Kardashian? Mit eszik nap, mint nap a kifutók hercegnője, Kendall Jenner? Máris eláruljuk!Ez Zsír!AFPÍgy sütheted meg te is Magyarország cukormentes tortájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-mostantol-te-is-megsutheted-magyarorszag-cukormentes-tortajat.htmlVégre kiválasztotta a szakmai zsűri azt a süteményt, mely méltónak bizonyult Magyarország cukormentes tortája címére. A finomságot Pechtol Zsolt egy volt tanulójával, azóta cukrásszá vált Szász Kingával együtt találta ki. Ha te is elkészítenéd, vagy csak tudni szeretnéd, hogy hol is kapható ez a nyalánkság, akkor olvass tovább! Ez Zsír!OrigoKirály Linda remek kapcsolatban van a tükörképévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-a-hires-enekesno-kiraly-linda-vegre-megszerette-a-tukorkepet.htmlAz énekesnő, - akit nemsokára a Sztárban sztár egyik versenyzőjeként láthatunk viszont - úgy érzi, hogy végre jó úton jár. Kiegyensúlyozott, és elfogadta, hogy pajzsmirigybetegsége van, de biztos abban, hogy ez csak ideiglenes és meggyógyul. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - Origo3 szuper gasztrokaland, amit semmiképpen nem hagyhatsz ki http://www.life.hu/ez-zsir/20160818-vegetarianus-fesztival-vegan-fesztival-es-izek-utcaja-budapesten.htmlA következő hetekben szuper gasztroélményekben lehet részed Budapesten. Látogass el a vegetáriánus és a vegán fesztiválra, de mindenekelőtt élvezd ki a Magyar Ízek Utcáját. Ez Zsír!--A Madách Színház három dívájával jógáztunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160809-detar-enikovel-koos-rekaval-es-ladinek-judittal-a-madach-szinhaz-harom-divajaval-jogaztunk.htmlDétár Enikő, Koós Réka és Ladinek Judit a színházban fogadott, rendkívüli jógaórán teszteltem a színésznők hajlékonyságát. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoŐk Rio legkülönlegesebb indulóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160816-a-legkulonlegesebb-olimpiai-sportolok.htmlA riói olimpia számunkra elsősorban a magyar sportolókról szól. Az ő sikereikért izgulunk nap mint nap, és azért, hogy a négy év kemény munkája beérjen számukra. Persze minden versenyző ezt a kemény utat járja be az olimpiai ciklusokban, sőt vannak néhányan, akik egészen szokatlan történetükkel is kitűnnek a sportolók sorából. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.