Bárdos András felhagyott egészségtelen életmódjával

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Bárdos András táplálkozás egészség életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a gyomorfekély esélye helyett az egészséges táplálkozást választotta.

Bárdos András, 52 évesen, új életmódjának köszönhetően jobban érzi magát, mint valaha. Ugyan soha nem voltak komoly egészségügyi problémái, de 40 éves kora körül ráébredt, hogy lehetne azért javítani a napi rutinján.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

A váltás óta alaposan megválogatja, hogy milyen ételeket fogyaszt. Amennyire csak lehet, kerüli a cukrot, péksüteményekből is teljes kiőrlésűt vagy korpás tésztából készült finomságokat választ. A tartósítószerektől is igyekszik megkímélni magát, alaposan megnézni milyen termékeket vásárol, fehér kenyeret pedig egyáltalán nem fogyaszt. – tudta meg a Bors.

"Rájöttem, milyen ostobaság reggelente, éhgyomorra három kávéval nyitni a napot. Egyenes út a gyomorfekélyhez. Váltottam. Ma már müzlit eszem, iszom mellé egy pohár vizet és egy kávét." – mesélte büszkén András. Emellé

heti 3 alkalommal edzőterembe is eljár,

általában a reggeli órákban.

Mivel feleségével, Máté Krisztinával, és gyermekeikkel sokszor utaznak külföldre, így volt lehetőségük megismerkedni más kultúrák ételeivel. Bárdos kedvencei közé tartoznak az olasz és spanyol receptek alapján elkészült saláták, de előszeretettel fogyaszt japán és francia ételkülönlegességeket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.