Egészséges édesség: csokis banánkenyér 2 perc alatt

Forrás:BioTechUSA -
csoki Fittanyu életmódváltás2017 életmódváltáséve2017 banán fitt egészséges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak arra kell odafigyelned, hogy milyen alapanyagokból állítod össze. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu csokisbanánkenyér-receptje, amit imádni fogsz!

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 1 banán
  • 2 tk natúr mogyoróvaj
  • 2 ek rizstej
  • 2 ek rizsliszt
  • 1 adag (25 g) BioTechUSA csokoládé ízű Iso Whey Zero fehérjepor
Csokis banánkenyér Forrás: BioTechUSA

Elkészítés:

Egy tálban villával pépesítsd össze a banánt. Keverd hozzá a mogyoróvajat, a rizslisztet, a fehérjeport, és a rizstejjel dolgozd össze krémes állagúvá. Egy bögrét vagy szufléformát kenj ki kókuszzsírral, öntsd bele a csokis masszát, és tedd a mikróba 1,5-2 percre, attól függően milyen krémes állagúan szereted.

Ezt a diétás kekszet bármikor nassolhatod

Olvasd el FittAnyu egy korábbi receptjét: ha diétás kekszet sütnél, ezt válaszd!
Fogyj okosan! Ezeket a szabályokat tartsd behttp://www.life.hu/ez-zsir/20170524-fogyj-okosan.htmlMit jelent okosan fogyni? Azt jelenti, hogy mindenféle agyament diéta és jojóeffektus nélkül, megfelelő tápanyagokkal ellátva a szervezetet adjuk le a felesleges kilókat. Így a fogyókúra valójában életmódváltássá alakulhat át. Ez Zsír!ThinkstockEgészséges finomság: készíts eperből jégkrémethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170529-keszits-eperbol-jegkremet.htmlVégre itt az igazi gyümölcsszezon, amikor a hazai finomságok kerülnek a piacok pultjaira. Ezúttal a mézédes hazai eperhez mutatunk egy jeges finomságot. Ez Zsír!ThinkstockŐk a világ legkülönlegesebb rúdtáncosaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170519-a-vilag-legkulonlegesebb-rudtancosai.htmlKar vagy láb nélkül, betegen vagy éppen 60 év felett sem kell feladni az álmainkat. Íme, néhány különleges rúdtáncos megható története. Ez Zsír!--35 kilót fogyott, már másokat fogyaszt le Dávid Petra személyi edzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170525-david-petra-eletmodvaltasa-utan-lett-szemelyi-edzo.htmlÉppen egy évvel ezelőtt beszélgettünk Dávid Petrával, aki 90 kilóról fogyott le, és fitneszversenyző lett. Az életmódváltás eredményeképpen új életet kezdett, és legutóbbi beszélgetésünk óta több álmát is megvalósította. Ez Zsír!--Minél előbb lapos hasat szeretnél? Ezt kell tennedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170519-tippek-a-lapos-hasert.htmlKözeledik a nyár, a trikók, a croptopok és a bikinik időszaka, amikor a kibuggyanó pocakkal és úszógumival mielőbb szeretnénk leszámolni. Íme, néhány tipp, amivel a nemkívánatos párnácskákat eltüntetheted! Ez Zsír!ThinkstockViszlát, integetőháj! Kiss Virág fitneszversenyző gyakorlatai a tónusos karizmokérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170516-kiss-virag-fitneszversenyzo-gyakorlatai-a-tonusos-karizmokert.htmlLegutóbb a feszes hasizomért, most pedig a tónusos karizmok eléréséhez ad edzéstippeket hazánk egyik nagy büszkesége, Kiss Virág IFBB Bikini PRO világbajnok, aki már túl van első profi versenyén is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.