Hollywood egészséges életmód étkezés reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli tényleg nagyon fontos étkezés: kellő energiát biztosít a nap első feléhez, segít az elhízás megelőzésében, jót tesz a vércukorszintnek és a nassolás iránti vágyat is csökkenti. Szóval nem érdemes kihagyni a nap első étkezését, ha viszont nem tudod, hogy mit ennél legszívesebben, lopj ötleteket a hollywoodi sztároktól.

Chrissy Teigen

A modell, aki már egy szakácskönyvet is piacra dobott, nem híve az édes reggelinek. Azért néha-néha szívesen eszik palacsintát, de akkor visszabújik vele az ágyba. Általában buggyantott tojásos szendviccsel kezdi a napot, amiről a pulykaszalonnát vagy éppen disznókolbászt sem hagyja le. Ehhez jön még néhány szelet avokádó és grillezett paradicsom. Erre mi sem mondhatnánk nemet!

Chrissy Teigen buggyantott tojásos szendviccsel kezdi a napot, amihez jön még néhány szelet avokádó és paradicsom Forrás: Shutterstock

Gigi Hadid

A gyönyörű modell is szívesen fogyaszt tojást reggelire. A rántottás pirítós a legnagyobb kedvence, mostanság azonban sokszor reggelizik brit módra, azaz a bab sem hiányzik a tányérjáról. Az evés után pedig jöhet a narancslé és a kávé.

Ma van a tojás világnapja! Ezért imádjuk!

A kutatók már eloszlatták a félelmeket azzal kapcsolatban, hogy a tojás káros lenne az egészségünkre. Az is kiderült például, hogy az esetleges magas koleszterinszint sincs összefüggésben a tojásfogyasztással. A tojásnak valójában rengeteg jótékony hatása van, ami miatt az egészséges táplálkozás és a diéta részét is képezheti. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Selena Gomez

A reggelit általában egy kisebb burritóval kezdi. Ebben rántotta, chorizo kolbász, avokádó, rizs és bab van. Ha édesebb ízre vágyik, akkor magas zsírtartalmú, görög joghurtot választ, amit granolával dob fel.

Selena Gomez reggelije általában babos, avokádós, rizses burritóból áll Forrás: Shutterstock

Kim Kardashian

A valóságshow sztár az Atkins-diéta híve. Az alacsony szénhidráttartalmú és magas zsírtartalmú, sokak által drasztikus és egészségtelen diétaként aposztrofált étrend szerint állítja össze a reggelijét is, ami egy nagy adag rántottából, kolbászból és füstölt Gouda sajtból áll. A kétfogásos reggelit az áfonyával tarkított görög joghurt zárja.

Blake Lively

A reggelt mindig egy pohár vízzel indítja, hogy hidratálja a testét. Ezután egy kevés kókuszolajon elkészített tükörtojást készít. A két tojás mellé pedig friss zöldségeket eszik.

Blake Lively kókuszolajon elkészített tükörtojást készít zöldségekkel Forrás: Shutterstock

20 ok, amiért érdemes citromos vízzel kezdeni a napodat!

A citromos víz nemcsak tökéletes szomjoltó, de a szervezetet is vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látja el. Nem is beszélve arról, hogy a legjobb természetes energiabombának tartják. Miért érdemes citromos vízzel kezdened a napod? Eláruljuk!

Jennifer Aniston

A színésznő zabból vagy kölesből készít kását reggelire, amit egy villával összenyomott banánnal turbóz fel. A férjétől Justin Theroux-tól is tanult egy izgalmas tippet, amit mai napig alkalmaz: a kásába, hogy még gazdagabb legyen fehérjében, egy tojásfehérjét tesz.

Taylor Swift

Imádja a hajdinapalacsintát, parmezánnal, sonkával és tükörtojással. Egyszerűen imádja ezt a kombinációt az énekesnő, aki azért a zabkását sem veti meg friss gyümölcsökkel.

Taylor Swift imádja a hajdinapalacsintát, sonkával és tükörtojással Forrás: Shutterstock

Kíváncsi vagy Taylor Swift étrendjére? Megmutatjuk!

Bármit csinál a 27 éves énekesnő, azt világszerte imádják. Legújabb videoklipje is rekordokat döntögetett. Ezúttal viszont nem zenei karrierjéről vagy hírhedt szerelmi életéről fogunk írni, hanem arról, hogyan tartja karban magát, mit szeret enni és hogyan bűnözik Taylor Swift. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Recept: tarjaszeletek egészséges körettelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171004-tarjaszeletek-egeszseges-korettel-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem feltétlenül íztelen egyben! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!--Fehérjeporokat teszteltünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170928-feherjeporokat-izolatumokat-koncentratumokat-teszteltunk.htmlAki éppen csak most csöppen bele a rendszeres sportolás, az edzőtermek és a táplálékkiegészítők világába, nagyon is elveszve érezheti magát. Mi ezúttal a fehérjeporok labirintusában próbáltunk eligazodni, és lelkesedésünkben le is teszteltük a vezető táplálékkiegészítő márkák kilenc termékét, természetesen a kedvenc ízünkből: a csokiból. A cikkben feltüntetett termékek tápérték adatai a hivatalos márka weboldalakról származnak. Ez Zsír!--Kíváncsi vagy Taylor Swift étrendjére? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20170919-taylor-swift-etrendje.htmlBármit csinál a 27 éves énekesnő, azt világszerte imádják. Legújabb videoklipje is rekordokat döntögetett. Ezúttal viszont nem zenei karrierjéről vagy hírhedt szerelmi életéről fogunk írni, hanem arról, hogyan tartja karban magát, mit szeret enni és hogyan bűnözik Taylor Swift. Ez Zsír!OrigoVariációk guggolásrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170918-guggolas-gyakorlatok-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bomba formát és izomlázat! Ez Zsír!--Világsiker az új magyar édesítőszer, az almacukor http://www.life.hu/ez-zsir/20170918-az-almacukor-az-uj-magyar-termeszetes-edesitoszer.htmlKözel egy évtizedes kutatómunka után sikerült elkészíteni az almából kivont édesítőt, az almacukrot, amely természetes alapanyagból készült, alacsony a glikémiás indexe, nem utolsósorban pedig kellemes ízélményt nyújt. Ez Zsír!--Így étkezik a csodálatos Kate Hudsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170926-igy-eszik-egeszsegesen-kate-hudson.htmlA 38 éves színésznő tavaly adta ki egészséges életmódról írt a könyvét Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body címmel. Az ép testben, ép lélek mottóra épült könyvben rengeteg tanáccsal szolgál Kate Hudson, és maga is e szerint él. Nemcsak sportol és meditál, de egészségesen is étkezik. Mutatjuk is, miket eszik a bájos színésznő. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.