Arthur Chatto királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igen jóképű, izmos fiatalember a brit tinilányok legújabb kedvence. Arthur Chatto közvetlen leszármazottja a királynőnek, és bár csak 24. a trónöröklési sorban, ez őt és a rajongóit cseppet sem zavarja. Kidolgozott izomzatának és kockás hasának köszönhetően egyértelműen övé az első hely a királyi udvar legjobb testű, kékvérű tagjai között.

Sportőrült

A 19 éves Arthur, Erzsébet királynő testvérének, a néhai Margit snowdoni hercegnőnek az unokája. Bár minden fontos, a királyi udvar által szervezett eseményen részt vett az évek folyamán, valójában tavaly nyáron robbant be a köz és a hölgyek tudatába. Ez egyetlen fotónak volt köszönhető, amit az Instagram-oldalán posztolt magáról, igaz, nem nemesi öltözetben feszített a képen.

Valójában csupán egy Calvin Klein alsónadrág volt rajta, így jól látható volt meztelen, cizelláltan kidolgozott felsőteste. A kiposztolt fotó híre futótűzként terjedt a neten, amit több mint 10 ezren lájkoltak, és egész kommentáradat zúdult a fotó alá, ahol a hölgyek rajongásukat fejezték ki a királyi család legkirályabb pasijának.

Rendszeresen búvárkodik, síel, és megmászta a Matterhornt, az Alpok hetedik legmagasabb hegycsúcsát is Forrás: Instagram/artchatto

A fiatal srác azért is népszerű, mert közel engedi magához az embereket, hiszen azóta is rendszeresen posztol képeket az Instagramon, ahol már közel 100 ezres rajongótábora követi minden megjelenését. Imádja magát fotózni edzés közben, és képein keresztül jól látható, mennyire rajong az outdoor sportokért. Rendszeresen búvárkodik, síel, és megmászta a Matterhornt, az Alpok hetedik legmagasabb hegycsúcsát is.

Vonzza a hadsereg

Arthur, a hagyományokat követve a nemzetközi hírű Eton magániskolában végezett, ahol csak fiúk tanulhatnak. Másod-unokatestvérei, Vilmos és Harry herceg is ebbe a középiskolába jártak. Az iskola keretei belül Arthur kombinált kadétképzést is kapott, ahol a diákok felelősséget, önbizalmat, találékonyságot tanulnak, és magas szintre fejleszthetik az állóképességüket és a kitartásukat. Arthur vonzódik a katonai pálya felé, így igazán helyén érezte magát, de tagja volt az iskola színjátszó körének is. Nem mellesleg kiválóan játszik skót dudán is.

Tervei szerint, a diplomája megszerzése után beáll a hadseregbe, hogy ott építgesse a karrierjét Forrás: Instagram/artchatto

Egy éve jár az Edinburgh Egyetemre, ahol művészettörténetet tanul. Tervei szerint, a diplomája megszerzése után Harry nyomdokaiban lépve beáll a hadseregbe, hogy ott építgesse a karrierjét.

Még szingli

Jelenleg hivatalosan nincs barátnője, hiszen Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére hölgykísérő nélkül, a testvére és a szülei társaságában érkezett. Nem mintha nem lenne elég jelentkező! A hírek szerint, mint a legtöbb diák, ő is rendszeres vendég a partikon, ahol a lányok rajzanak körülette.

Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére hölgykísérő nélkül, a testvére és a szülei társaságában érkezett Forrás: Getty Images/Pool/Max Mumby

Arthur imád bulizni, és akkora partiarc, hogy akik tudják, éppen hol szórakozik, ők is odamennek. Persze cseppet sem meglepő, hogy kivétel nélkül mindig hölgyek díszkíséretében bukkan fel.

Érthető, hiszen, ki ne szeretne egy jóképű, kigyúrt, királyi sarj barátnője lenni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.