recept lecsó spagetti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! 

Hozzávalók:

  • néhány szelet kolbász
  • 400 g spagetti
  • 300 g TV paprika
  • 300 g paradicsom
  • 300 g lilahagyma
  • 100 g olívaolaj
  • 60 g friss citrom kicsavart leve
  • 150 g újhagyma a hosszú zöld szárával együtt
  • 20 g friss bazsalikom
  • 30 g só
Lecsós spagetti Forrás: Keverd újra Buday!/LifeTv

Elkészítése:

A tésztát sós vízben kifőzöm, majd tányérra teszek egy adagot. Erre mehet is rá a karikákra, majd félbe vágott kolbász. Rusztikusabb darabokra vágom a lilahagymát, a kicsumázott paprikát és a paradicsomot is. Ezeket külön-külön egy kevés olajon megpirítom, majd mehetnek rá ezek is a tésztára. Tálalás előtt a tésztát végül összekeverem a zöldségekkel, olívaolajjal, friss citrom levével, sóval, és friss bazsalikommal ízesítem. Kis karikákra vágott újhagymával frissítem.

Nézd meg a videót:

Egészségbomba őszre: a birsalma jótékony hatásaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180927-a-birsalma-jotekony-hatasai.htmlHabár a birsalma feldolgozása nem a legegyszerűbb dolog, nagyon is megéri évente egyszer nekiállni ennek a műveletnek. A birsalmának ugyanis rengeteg jótékony hatása van, ráadásul sokféleképpen elkészíthető, és mindenhogy nagyon finom. Ez Zsír!OrigoÍgy edz Judy: az énekesnő elárulta alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180924-judy-a-sport-szereteterol-beszelt-az-ez-zsir-magazinban.htmlJudy volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír! magazinban a Life TV-n. Az énekesnő edzőjével közösen mesélt arról, hogyan sportolnak. Ez Zsír!OrigoNéhány hetet jósoltak az anorexiás lánynak, az edzőteremben visszakapta az életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180921-nehany-hetet-josoltak-az-anorexias-chelsea-kamodynak-az-edzoteremben-visszakapta-az-eletet.htmlA 30 éves Chelsea Kamody ma már kiegyensúlyozott és egészséges fiatal nő. Ha valaki már rápillant, talán nem is gondolná, hogy néhány évvel ezelőtt mindössze heteket jósoltak neki az orvosok, amikor 25 kilóra fogyott. Ismerd meg a történetét. Ez Zsír!OrigoHollywood legkeményebb fogyási kálváriája: Kirstie Alley a jojó effektus fogságábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-kirstie-alley-es-a-jojo-effektus.htmlA 67 éves Kirstie Alley fogyási kálváriája évtizedek óta újra és újra beszédtémává válik. Nem is véletlen, hiszen a színésznő igencsak látványos átalakulásokon van túl, legyen szó fogyásról vagy hízásról. Utánanéztünk a történetének, és hogy manapság hogyan gondolkodik minderről. Ez Zsír!OrigoEz Gelencsér Tímea szépségkirálynő csodás alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180917-gelencser-timi-szepsegkiralyno-csodas-alakjanak-titka.htmlA 2016-os Miss World Hungary győztese, Gelencsér Tímea volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban a Life TV-n. Timi többek között azt is elárulta, hogyan tartja formába a testét. Ez Zsír!OrigoNagyobb reggeli, kisebb vacsora: így fogytam 15 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180913-nagyobb-reggeli-kisebb-vacsora-igy-fogyott-seana-forbes-15-kilot.htmlSeana Forbes egészségtelen életmódja, a sok gyorsétel, az éjszakázások és az alkoholfogyasztás miatt hízott meg egyetemi évei alatt. Egyik reggel szembesült önmagával, és elhatározta, hogy változtat az életén. Olvasd el a történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.