Szexi fotókon Rózsa György rúdtáncos lánya, Csilla

rúdtánc szexi Rózsa Csilla Rózsa György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül jó formában van Rózsa György lánya, Csilla, aki közösségi oldalára szexibbnél szexibb fotókat tölt fel rúdtánc közben.

Rózsa György lánya, Csilla profi módon rúdtáncol, és ma már saját stúdiót működtet. A csinos táncos most újabb feladatot kapott, neki kell felkészítenie következő produkciójára a Csak show és más semmi című műsorban Eke Angélát és partnerét, Veréb Tamást.

Szerintem ez a műsor talán legkeményebb feladata. A testet folyamatosan kellene felkészíteni a gyakorlatokra, de nagyon rövid időnk van erre. Angéláék jó kondiban vannak, reméljük, minden rendben lesz, mi a helyszínen szurkolunk nekik” – magyarázta a Blikknek.

Rózsa Csilla egyébként már a közösségi oldalon is egyre népszerűbb, amin nem is csodálkozunk, hiszen Instagramján elképesztően szexi fotókat oszt meg magáról. Mutatunk is néhányat belőle!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Domival☺️#polejunkievalentines #competition #polejunkie #polejunkielove @dominika.nemeth.940

Csilla Rozsa (@csillapole) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.