40 kilót fogyott fél év alatt Kunovics Katinka

fogyás Kunovics Katinka hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer már lefogyott a Romantic egykori énekesnője, ám ismét jöttek a lelki bajok, azokkal együtt pedig a kilók is visszakúsztak. Katinka azonban megint nyerésre áll.

Kunovics Katinka megint kemény diétába kezdett fél évvel ezelőtt. Korábbi nagy fogyása után megint visszakúsztak rá a kilók.

"Rövid idő alatt, júliustól fogytam le negyven kilót, de még szeretnék egy tízest. Csak be kell kattannom, akkor végigcsinálom, de ez most évekig váratott magára. Már a terhességem előtt is húsz kilót híztam. Alattomosan jött fel tíz év alatt. Edzettem, figyeltem, de hiába. Hónapok óta nem mertem mérlegre állni, de a körzeti orvosnál muszáj volt. Na, akkor bekattantam!" - mesélte a Borsnak az énekesnő, aki korábbi fogyásának köszönhetően évekkel ezelőtt 68 kilót nyomott. "Lassan visszajött húsz kiló, majd terhes lettem, és feljött huszonöt. Abból semmi nem ment le szülés után. Jöttek az érzelmi problémák, híztam, apu meghalt, ettem. Bánat- és stresszevő vagyok. Nyáron jött egy nagyobb trauma, anyu sztrókkal kórházba került. Na, akkor átléptem egy küszöböt, nem tudtam enni az idegességtől. Elkezdtem fogyni, és nem hagytam abba."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog karácsonyt mindenkinek! ❤ ❤

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,


Szerencsére Katinka anyukája már jobban van, ám ő nem hagyta abba a diétát. Azt mondja, alig eszik, almán, kefiren és tejeskávén él. A módszert senkinek sem ajánlja, neki viszont csak így megy. Hiába edzett órákat, az nagyon keveset tett hozzá a fogyásához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.