Britney Spears videón bizonyította, hogy sokkal vékonyabb, mint a lesifotókon

Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries -
lesifotók paparazzi Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears egy videóval cáfolta meg, hogy pocakot növesztett.

Britney Spears nagyon megorrolt egy lesifotósra. A közösségi oldalán közzétett egy bejegyzést, amelyben felháborodottan azt írta, mindig a hírességeket vádolják meg azzal, hogy retusálják a képeiket, ugyanakkor a paparazzók is képesek turpisságokat elkövetni.

Szerinte most is ez történt, a napokban ugyanis nyilvánosságra kerültek azok a bikinis fotói, amelyen jól látszik, hogy kissé pocakot növesztett. Most egy videóval vágott vissza: ezzel bizonyította, hogy igenis remek formában van.

Demcsák Zsuzsa a férjéről vallott: ilyen ember a szerelme - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-demcsak-zsuzsa-a-ferjerol-vallott-ilyen-ember-a-szerelme.htmlSzerelmes lett, és meg is házasodott Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz második évadának forgatása alatt. Most vallott, milyen ember a férje. TV + SztárokOrigoMajka a színpadon árulta el: lehet, hogy műteni kellhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-majka-a-szinpadon-arulta-el-lehet-hogy-muteni-kell.htmlBetegen sem mondta le a hétvégi koncertjét Majka. Állapotáról közönségének is beszélt. TV + SztárokOrigoÍgy teltek Benke László utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-teltek-benke-laszlo-utolso-napjai.htmlBenke Laci bácsi utolsó napjairól vallott unokatestvére, Árpád. TV + SztárokOrigoA kamera előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190610-a-kamera-elott-adott-szajra-puszit-egymasnak-csonka-andras-es-judy.htmlA kamerák előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy. A jelenetről fotó is készült. TV + Sztárok--Meghan Markle állítólag nem tiszteli a brit királyi család hierarchiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190610-meghan-markle-allitolag-nem-tiszteli-a-brit-kiralyi-csalad-hierarchiajat.htmlA hírek szerint a palotát nagyon felbosszantotta, hogy Meghan Markle nem tiszteli a brit királyi család hierarchiáját. TV + Sztárok--Függőségéről vallott Liam Gallagher: egyszer még a saját bőrét is felszívtahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-fuggosegerol-vallott-liam-gallagher-egyszer-meg-a-sajat-boret-is-felszivta.htmlLiam Gallagher őszintén vallott a függőségeiről: kokain helyett egyszer még a saját bőrét is felszívta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.