Ördög Nóra lefogyott: nincs ideje enni

fogyás Ördög Nóra evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra élete a pörgésről szól, ám a nap neki is csak 24 órából áll, így van, hogy egy-két alapvető dolog kimarad, és ez meg is látszik rajta. 

Senki számára nem lehet kérdés, hogy Ördög Nóra rengeteget dolgozik, emellett pedig két gyermeket is nevel. Ezek mellett a pihenésre kevés ideje jut, de emiatt nem panaszkodik, és nem is látszik rajta egyelőre, hogy még a kiadós alvás is gyakran kimarad a programjából, ahogy olykor az evés is... Utóbbi meg is látszik az alakján, egyre vékonyabb a műsorvezető – írja a Blikk Rúzs. Nórának a legkevésbé sem volt szüksége arra, hogy lefogyjon, hiszen mindig nagyon jó alakja volt.

Ördög Nóra lefogyott Forrás: Instagram/Ördög Nóra
Baby Gabi fogyásáról mesélt: élete végéig diétáznia kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-baby-gabi-fogyasarol-meselt-elete-vegeig-dietaznia-kell.htmlBaby Gabi elárulta, hogyan sikerült leadnia 16 kilót. Ez Zsír!OrigoAmy Schumer 5 héttel szülés után mutatta meg testét – Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190614-amy-schumer-5-hettel-szules-utan-mutatta-meg-testet.htmlAmy Schumer alig egy hónappal szülés után fehérneműben mutatta meg a testét. Ez Zsír!--Hűtsd le magad cukormentes, frissítő limonádékkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-hutsd-le-magad-cukormentes-frissito-limonadekkal.htmlEgy felnőtt ember szervezetének minimum napi két liter vízre van szüksége. A nyári kánikulában a folyadékigényünk ennél még több is lehet. Egy-egy meleg délutánon, vagy éppen egy kerti partin kellemes változatosságot jelenthet, ha feldobjuk valamivel a tiszta vizet, vagyis jöhetnek a cukormentes limonádék! Ez Zsír!OrigoGesztesi Károly felkészült a strandszezonra - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190612-gesztesi-karoly-felkeszult-a-strandszezonra.htmlGesztesi Károly megmutatta követőinek, hogy áll a strandszezonra való felkészüléssel. Ez Zsír!--Zsírégetésre fel! Ezt fogyaszd, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190612-zsiregeto-etelek-italok-a-lapos-hasert.htmlAhhoz, hogy megszabadulj pár kilótól, vagy beindítsd a zsírégetést, néhány apró változtatás is elég lehet az étrendedben. Mutatjuk a kedvenc zsírégető nassolnivalónkat, az édességeket is kiváltó smoothie-nkat és az üdítőket helyettesítő, szuperegészséges italunkat. Ez Zsír!Origo10 perces edzés a lapos hasért – nyári bomba formára fel!http://www.life.hu/ez-zsir/20190607-10-perces-edzes-a-lapos-hasert.htmlA lapos hasért rengeteget tehetünk a kiegyensúlyozott étkezéssel, sok rost és folyadék fogyasztásával. Ha jól működik az anyagcserénk, az már fél siker. De elengedhetetlen hozzá az edzés is. Íme, néhány gyakorlat, ami kifejezetten a hasi részt dolgoztatja meg! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.