Műtéttel kell eltávolítani annak a kutyának a bőrét, amely 27 kilót fogyott

kutya műtét fogyás Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 kilót sikerült leadnia egy túlsúlyos kutyának. Mercedes annyira lefogyott, hogy a bőre is lóg rajta, ezért azt műtéttel kell eltávolítani.

A Mercedes nevű kutyusnak sokáig sanyarú sorsa volt: korábbi gazdái egy thaiföldi piacnál kidobták az autóból, és magára hagyták. Csakhogy a piacon dolgozók ezután túletették az állatot, és az 54 kilóra hízott. Ezzel a testsúllyal már nem hogy menni nem tudott, de lábra állni is képtelen volt.

Ekkor fogadták be egy menhelyen, ahol sikerült őt lefogyasztaniuk. Mercedes 27 kilótól szabadult meg, csakhogy a bőre nem tudott visszahúzódni, így elkerülhetetlen volt a műtét. Erre adományokból dobták össze a pénzt, és végül Kanadában műtik majd meg a kutyát. Egyelőre egy helyi család viseli gondját - számolt be róla a CBC.

Miley Cyrus brutális kockahasat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190805-miley-cyrus-kockahasat-villantott.htmlMiley Cyrus Instagramján leginkább polgárpukkasztó képeket lehet találni, ezúttal azonban némi szépen megformált kockahas is keveredett a sokkoló képi világba. Ez Zsír!--Ezeket az ételeket soha ne válaszd reggelirehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190801-etelek-amiket-ne-valassz-reggelire.htmlSokan még mindig nincsenek tisztában a jól megválasztott reggeli fontosságával, és a tartalmas, jófajta szénhidrátban, egészséges zsírokban, fehérjében és rostban gazdag fogások helyett csupán üres kalórákat visznek be a szervezetükbe. Megmutatjuk, melyek ezek a tipikus rossz reggelik, amelyeket érdemes messzire elkerülni. Ez Zsír!Origo10 perces napindító torna, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190801-napindito-torna-edzes-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlNyáron, amikor korán világos van, sokkal szívesebben kel az ember kicsit előbb, hogy kiélvezze a hűvös reggelt. Kiváló időszak ez arra is, hogy megpróbáljunk egy kis reggeli testmozgást beiktatni a napirendünkbe. Ehhez mutatunk most egy kiváló alternatívát! Ez Zsír!OrigoElképesztően vékony Mádai Vivienhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190802-elkepesztoen-vekony-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien korábban többször is mesélt a pluszkilóival való küzdelméről. Nos, a műsorvezetőn nyoma sincs túlsúlynak, sőt vékonyabb, mint valaha. Ez Zsír!Origo"Akkora a vállam, mint egy pasinak" - Túlgyúrta magát Pirner Almahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190802-akkora-a-vallam-mint-egy-pasinak-tulgyurta-magat-pirner-alma.htmlSzülés után sokáig nem volt elégedett a testével Pirner Alma, ezért úgy döntött, kemény edzésbe fog. Ez Zsír!--Jobb ember leszek! mozgalom: júliusban a középpontban az énidőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190729-jobb-ember-leszek-mozgalom-juliusban-a-kozeppontban-az-enido.htmlA Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának júliusi kihívásában az énidő fontosságára szerettük volna felhívni a figyelmet, hiszen ha jól érezzük magunkat, másokkal is könnyebb jót cselekedni. Amikor ezt a hónapot választottam, úgy gondoltam, nem lesz nehéz dolgom teljesíteni a kihívást, ugyanis néhány éve tudatosan figyelek arra, hogy a legpocsékabb napban is legyen legalább egy olyan óra, amikor azt csinálom, amihez kedvem van, és ami a javamra válik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.